Cristiano Ronaldo va pagar una suma important de diners a la dona que el va acusar de violació

En concret va pagar 375.000 dòlars a Kathryn Mayorga qui el va acusar el 2009 de violació

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo va fer firmar un contracte de confidencialitat a la noia que el va acusar de violació | GTRES

Cristiano Ronaldo ha reconegut haver pagat 375.000 dòlars —aproximadament 340.000 euros— a Kathryn Mayorga, la model que el 2009 el va acusar de violació a Las Vegas. Aquesta informació ha sortit a la llum gràcies a uns nous documents als quals ha tingut accés el mitjà TMZ, i que confirmarien que el futbolista va comprar el silenci de la víctima i després van firmar un acord de confidencialitat per manternir el cas lluny de qualsevol focus mediàic

Els fets haurien succeït el 2010 abans que l’acusació de víctima sortís a la llum, per això, el portuguès hauria comprat el silenci de Mayorga després que ell mateix assegurés que no admetria la seva culpabilitat.

El 2018 la víctima va trencar el silenci

L'any passat la víctima va decidir trencar el silenci i va presentar una demanda contra l’exjugador del Madrid que, finalment, es va retirar a finals del passat mes de maig després que la Fiscalia del comptat de Clark, amb jurisdicció sobre Las Vegas, es negués a processar el cas per falta de proves.

La pàgina web estatunidenca parla sobre uns documents judicials en els quals s’especifica «el senyor Ronaldo li va pagar a la demandant la suma de 375.000 dòlars i ambdues parts van acordar estar subjectes a obligacions explícites de confidencialitat i no menyspreï». Amb aquestes paraules es vol argumentar el fet que l'assumpte va quedar tancat després de la signatura del contracte, en el qual Rondaldo no assumia cap culpa, sinó que era de silenci i per legalitzar el pagament. 

La presumpta agressió va passar fa deu anys

El 2009, i sempre segons la versió de Mayorga que s’inclou en la demanda d’acusació, Cristiano i ella es van trobar en una discoteca de Las Vegas on aquest la va acabar invitant a una festa a la seva suite. Presumptament, en aquella habitació d’hotel és on el jugador presumptament va abusar de la model mentre ella li implorava que parés.

Després de l’agressió la model va anar a un hospital per rebre atenció mèdica. La Policia de Las Vegas es va desplaçar fins on es trobava la víctima per preguntar sobre l’agressió, però aquesta es va negar a identificar el culpable. La model tampoc va detallar on s’havia produït l’incident, i com a resultat, la policia va tancar el cas per no tenir les proves suficients ni la identitat de l’agressor.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari