Piqué Andorra

Gerard Piqué apareix per sorpresa a l'últim partit de l'Andorra

El jugador del Barça i propietari del club andorrà va ser present durant el partit de la Copa Catalunya contra el Prat

Gerard Piqué, actual propietari de l’Andorra, es va deixar veure entre la gent a les grades de la Prada de Moles en el partit entre l'Andorra i el Prat de la Copa Catalunya que es va jugar ahir diumenge. 

El jugador volia veure com evolucionava el seu equip abans de debutar en Segona B,  després del seu ascens a l'haver comprat la plaça del Reus. Els assistents del partit es van endur una sorpresa en veure al jugador blaugrana, qui va assistir al camp acompanyat dels seus fills, Sasha i Milán, i els seus pares, Montse i Joan.

La presència del jugador va centrar tota l'atenció

Era la primera vegada, que el central català acudia a veure jugar un partit del seu equip al nou estadi,  un fet que va centrar tota l’atenció durant els primers minuts del partit, ja que ningú volia perdre l'oportunitat de fer-se una fotografia amb el jugador o que aquest li firmés un autògraf.

No obstant això, l’agradable sorpresa no va ser prou perquè de l’Andorra sortís victoriós, sinó que malauradament van caure derrotats 0-1 davant del Prat, sent així eliminats en la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya. Un partit, però, que va deixar amb bones sensacions al blaugrana  i als tècnics de l’Andorra de cara al debut de l’equip a Segona B contra l’Espanyol B.

També et pot interessar...