Valdés no permet al Juvenil del Barça competir pel tercer lloc en un torneig

L'entrenador del Juvenil A no estava conforme amb l'organització pel que fa als temps de descans entre partits
El conjunt blaugrana dirigit per Victor Valdés no ha disputat el segon partit del torneig | Twitter (@FCBmasia)

 

L'exporter i capità blaugrana, Victor Valdés, ha pres la decisió, com a entrenador del Juvenil A del Futbol Club Barcelona, que el seu equip no disputés el partit on es competia pel tercer lloc de l'Otten Cup. Els de Valdés participaven en un torneig celebrat als Països Baixos juntament amb l'Everton, l'Inter de Milà i el PSV, l'organitzador.

 

El conjunt blaugrana va perdre el primer partit contra els italians i Valdés ha decidit que el seu equip no disputaria el segon partit. L'exporter del primer equip del Barça ha compartit una publicació a través de les xarxes socials per tal d'aclarir els motius que l'han dut a prendre aquesta dràstica decisió.

 

 

«Salvaguardar la salut dels meus jugadors»

En el comunicat Valdés carrega contra les condicions del torneig que exposa als jugadors a unes elevades exigències físiques on ha assenyalat que els jugadors disposaven d'una hora per recuperar-se del partit anterior, ja que el descans entre aquest era gairebé inexistent. L'entrenador no s'ha mostrat conforme amb l'organització pel que fa al temps de descans que ha qualificat d'un «desgast fora d'allò que és comú per la seva edat i pel tram de pretemporada on ens trobem».

 

Així doncs, s'ha negat a participar el partit per tal de «salvaguardar la salut dels meus jugadors» perquè podia suposar «un alt risc de lesió per la meva plantilla o quelcom més greu». L'entrenador manifesta que assumeix tota la responsabilitat i conseqüències que pugui causar la seva decisió. També ha fet una crida a «mirar més pels futbolistes» i no tant per «l'espectacle». Des del club, s'ha emès també un comunicat on s'explicava què havia passat i el motiu de la decisió presa. 

 

 

També et pot interessar...