El canal 24 hores de ‘GH VIP’ a YouTube tanca a favor de MiTele

Mediaset ha decidit traslladar l’emissió en directe de la vida dels concursants de ‘GH VIP’ en aquesta altra plataforma, també gratuïta
Mediaset ha decidit tancar el seu canal 24h de YouTube per traslladar-lo a MiTele  | GTRES

 

Ha començat el compte enrere perquè torni a estar habitada la casa de Guadalix de la Sierra, la qual acollirà els concursants de la sèptima edició de ‘GH VIP’. No obstant això, si fins ara Mediaset realitzava la retransmissió en directe de la vida dels inquilins a través d’un canal a YouTube, ara ha decidit canviar de plataforma.

 

Les 24 hores en directe de ‘GH VIP’ ara a MiTele

L’empresa de comunicació audiovisual ha tancat el canal de 24 hores en directe de YouTube per traslladar-lo a la seva aplicació MiTele i al plató de televisió. El perquè d’aquest canvi és evident: Mediaset busca incrementar els visitants de la seva plataforma i la seva popularitat.

 

Així doncs, podrem ser testimonis de la convivència dels inquilins de Guadalix de la Sierra les 24 hores del dia i gratuïtament, gràcies a MiTele. El reality, presentat per Jorge Javier Vázquez, seguirà sent igual de transparent per als seus seguidors, encara que el canal inclourà publicitat i una única càmera.

 

Fins ara 'GH VIP' podia veure's les 24 hores en el seu canal de YouTube, també amb multicàmera  | TELECINCO

 

D’altra banda, aquells que prefereixin contractar el servei Premium de l’aplicació podran seguir la vida dels famosos a través de diverses càmeres a escollir. Abans aquesta opció era gratuïta, ja que s’oferia directament al seu canal de YouTube.

 

Mediaset ha informat que el paquet bàsic de MiTele Plus pot adquirir-se per un preu de 25 euros l’any, és a dir, 2,5 euros al mes. També ha remarcat que «en contractar el paquet MiTele Plus Bàsic, a més de gaudir del canal multicàmera 24 hores de ‘GH VIP’, es tindrà accés a altres continguts exclusius de Mediaset i es podrà gaudir de tot el catàleg de MiTele sense publicitat des de 5 dispositius al mateix temps». Cal recordar que si es vol incloure el servei de futbol, l’abonament anual puja a 35 euros.

 

 

 

També pots llegir...