Els retocs estètics que la reina Letícia es realitza aquestes vacances

La dona del rei Felip, com ja és habitual cada any, visitarà el seu cirurgià aquest agost per retocar-se el rostre
La reina Letícia en el seu darrer acte públic a la seu de la Reial Acadèmia Espanyola | CatalunyaDiari.cat

 

Sempre que la reina Letícia apareix en un acte públic, el seu estilisme així com el seu aspecte físic és analitzat pels mitjans al mil·límetre, buscant qualsevol rastre de retocs estètics o canvis visuals, ja que per molts és coneguda l'obsessió de la reina Letícia per la seva imatge, que l’ha dut a sotmetre’s a diverses intervencions estètiques.

 

La reina Letícia passarà pel seu cirurgià de nou

La reina Letícia no vol envellir, i vol mantenir juvenil el seu rostre el màxim temps possible; és per això que tot fa indicar que la dona del rei Felip aprofitarà aquests dies de descans i de vacances que està gaudint amb la seva família per visitar el seu cirurgià de capçalera i realitzar-se una nova operació estètica per millorar el seu rostre.

 

La reina Letícia va optar per dur el cabell sense lligar i un maquillatge molt natural i suau | CatalunyaDiari.cat

 

Així ho ha afirmat recentment la periodista Pilar Eyre, qui ha explicat a la revista ‘Lecturas’ que és habitual que cada any, en època estival, la reina es realitzi un retoc estètic al rostre. Segons la periodista, la reina tindria pensat en aquesta ocasió, posar-se àcid hialurònic i diverses vitamines per a la pell, així com injectar-se Botox.

 

També et pot interessar...