T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

Es destapen les causes de la mala relació de la reina Letícia i les seves cunyades

La casa reial torna a estar en el focus mediàtic
'El Español' destapa la realitat de la relació entre la reina Letícia i les seves cunyades | CatalunyaDiari.cat

 

'El Español' acaba de desgranar un per un tots els motius pel qual la relació entre la reina Letícia i les germanes del seu marit és tan complicada. És una obvietat que Letícia i les infantes no es tracten amb simpatia.

La infanta Helena i la reina Letícia no s'aguanten

Segons el digital, la infanta Helena no aguanta la seva cunyada, ja que no comparteix el seu estil de vida ni suporta la seva actitud. El motiu de la mala relació entre les dues té el seu origen en la mort d'Erika Ortiz. Tal com indica 'El Español', quan va morir la germana petita de Letícia, Jaime de Marichalar es va convertir en el seu millor suport a Zarzuela. Va ser un dels pilars fonamentals, juntament amb Felip. Per aquest motiu, quan Marichalar es va divorciar de la infanta, Letícia es va posar del costat d'ell durant la separació del matrimoni.

La reina Letícia i la infanta Helena porten una relació pràcticament inexistent | CEDIDA

 

La reina tampoc té relació amb la infanta Cristina

Amb la seva altra cunyada, Cristina, la relació tampoc és gens bona. Molts asseguren que el culpable de tot és el Cas Noos però el tema ve de molt abans. 'El Español' assegura que aquesta mala relació ve de quan els reis encara eren nuvis i ho guardaven en secret. En aquella època, els que encara eren els ducs de Palma de Mallorca havien estat els millors aliats de la parella per a mantenir el seu secret.

La infanta Cristina tractava Letícia amb menyspreu | Europa Press

 

El rei Felip els va explicar que sortia amb algú i anava a casa de la seva germana i el seu cunyat quan quedava amb ella a Barcelona. En aquell moment semblava que la relació era més o menys normal, però segons assegura el digital, una font molt pròxima a la reina ha destapat que Cristina sempre la va tractar amb menyspreu.

 

També et pot interessar...