Bad Gyal al Sónar

Bad Gyal es deixa l'Auto-Tune encès durant un concert

La cantant de trap continua de concert en concert, en un estiu ple de treball

L'artista catalana Bad Gyal està en el punt de mira després de revelar-se el seu 'Auto-Tune', ja que aquest famós recurs d'afinació digital es va quedar encès quan la cantant va deixar d'actuar. En el moment en què la catalana va agrair al seu públic, la seva veu va sonar melòdicament retocada.

Actualment, la jove 'trapera' és una de les veus més populars d'aquest estil en castellà, encara que també durant aquest estiu està sent un dels personatges més polèmics. En la seva darrera actuació, Bad Gyal va viure un dels moments més incòmodes de la seva carrera.

Bad Gyal va parlar amb veu robòtica

L'artista del Maresme va actuar al festival Dreambeach on va fer gaudir els espectadors amb les seves cançons. No és cap mentida dir que Bad Gyal és una amant de l'Auto-Tune, la cantant catalana l'utilitza sovint. L'objectiu d'aquest efecte és dissimular i tapar els petits defectes, malgrat que en aquest concert que va fer al Dreambeach Villarico no va dissimular gaire, ja que en acabar de cantar, l'Auto-Tune es va quedar encès i sense la música de fons Bad Gyal es va adreçar als seus seguidors, mantenint la veu distorsionada a causa d'aquesta afinació digital.

L'Auto-Tune cada cop és menys secret

La cantant va destapar el secret de l'Auto-Tune, tot i que ja era una obvietat que l'utilitzava, de la mateixa manera que molts artistes ho fan, amb l'objectiu de no desgastar massa la seva veu  i intentar perfeccionar els petits detalls d'afinació per tal que els espectadors puguin escoltar millor.

També et pot interessar...