Un DJ demana matrimoni a la seva parella en plena actuació a Tarragona

Ho va fer davant del públic, en el marc de les festes de Sant Magí

Si les festes populars són ja de per si motiu d'alegria, aquest dissabte, 17 d'agost, ho van ser per partida doble a Tarragona. Posem-nos en situació: el Ball de Bastons de la ciutat celebrava el seu 365è aniversari i organitzava, al capdamunt de la Rambla Nova, una revetlla amb l'actuació de Menéalo On Tour, de la Discoteca Mòbil Más & Más.

La companyia la dirigeix  un DJ tarragoní, Nacho Lascasas, i l'actuació d'aquest dissabte era força especial, perquè era la primera que Más & Más feia a la ciutat de Tarragona. Però per si no n'hi hagués prou, Lascasas va protagonitzar un d'aquells moments que recordarà tota la seva vida.

Demana matrimoni a la seva parella enmig de l'escenari

En plena actuació i davant del nombrós públic que s'aplegava en aquell moment de la matinada a la Rambla Nova, vora les dues, Lascasas va cridar a l'escenari la seva parella, Míriam, i va demanar a tothom que immortalitzés el moment. Agenollat, va demanar-li matrimoni i ella, sorpresa i emocionada, va acceptar.

L'esclat del públic va ser majúscul davant de l'emotivitat del moment i la festa va seguir, amb un plus més d'alegria, a la Rambla Nova de Tarragona. Al vídeo podeu veure l'original i emocionant petició matrimonial.