Rosa López a Eurovisió

Rosa López va anar al psicòleg per a poder gestionar la fama

La cantant va confessar que es va veure aclaparada per l'èxit aconseguit després del seu pas per 'Operación Triunfo'

Rosa López va ser l'amfitriona del darrer programa de 'Ven a cenar conmigo'  que Telecinco va emetre aquest dimarts junts amb altres participants com Laura Matamoros, Raquel Mosquera, Francisco i Aless Gibaja.

La que es va convertir en la guanyadora de la primera edició d''Operación Triunfo' fa ja divuit anys, va confessar com va viure els primers mesos després de sortir de l'acadèmia. Cal recordar que López era una jove noia, que mai havia sortit de Granada i que el seu anonimat era absolut. De sobte, explicava, en tres mesos no podia sortir al carrer perquè tothom la coneixia.

 

El preu de la fama per a una noia desconeguda de Granada

L'arribada de la fama de forma tan sobtada va fer que, fins i tot, la cantant necessités ajuda psicològica. En aquest sentit, López va confessar que:  «Era tant, tant amor, que els cables es van creuar». Així doncs, l'andalusa va admetre que va necessitar anar al psicòleg per a digerir tota la fama amb la qual es va trobar quan es van obrir les portes de l'acadèmia que l'havia vist créixer com a cantant.

Ara, més d'una dècada després, López encara es mostra sorpresa per l'estima que li té la gent, ja que diu que vengui més o menys discos, «surto al carrer i tinc una família». Tot i que la cantant està molt agraïda pel suport que sempre li han donat els seus fans, també va assegurar que no sempre sap trobar el límit per a mantenir la seva privacitat. 

«És meravellós que tothom et demani fotos i et digui coses boniques, però el límit no sé ficar-lo i si el poso, em sento malament», va confessar. D'altra banda, López va preparar als seus convidats un sopar vegà que no va acabar d'agradar, especialment, a Matamoros i Francisco, els més crítics amb la seva experiència culinària. Això no obstant, el programa de Telecinco va aconseguir aquest dimarts ser líder d'audiència.

 

També et poden interessar...