Violeta aclareix que no s'ha fet un augment de natges

La seva parella, Fabio, va publicar un vídeo en el qual es podia veure la valenciana en biquini

Violeta Magriñán a 'MYHYV'
Violeta ha generat polèmica pel tamany de les seves natges | Cuatro

Violeta Mangriñán ha estat una de les concursants més mediàtiques de la darrera edició de 'Supervivientes'. La valenciana no té pèls a la llengua i va protagonitzar durs enfrontaments amb altres companys com Dakota.

Sens dubte, una altra de les peces importants del seu concurs va ser la relació que va iniciar amb Fabio, amb el qual fins i tot va tenir relacions sexuals a Hondures. Ara, uns mesos després de la seva tornada a Espanya, Violeta segueix causant sensació. 

S'ha operat les natges?

En aquest cas, els comentaris que genera la que un dia fou tronista de 'MYHYV' estan relacionats amb el seu cos. El canvi físic que va patir en arribar de l'illa va ser evident, ja que va passar dels 52 quilos als 45. Però més enllà de la seva primor, Violeta genera comentaris pel volum de zones del seu cos com el cul. 

En aquest sentit, la polèmica va saltar després que Fabio publiqués recentment un vídeo en el qual es pot veure a Violeta en un biquini en forma de tanga i amb unes evidents i voluminoses natges. Minuts més tard de la seva publicació a Instagram, els missatges no es van fer esperar i van ser moltes les persones les que van deixar entendre que la valenciana s'havia sotmès a un augment de natges. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfume de verano .

Una publicación compartida por Fabio CL (@fabio_colloricchio) el

La contundent resposta de la valenciana

Davant les crítiques, Violeta no ha dubtat en respondre i ha exposat que: «A tots els que diuen que m'he posat cul, la resposta és no. No em fa falta. Afortunadament, tot el que menjo em va al cul i estic així d'estupenda. Sembla que a la gent li molesti lo bona que estic». Aquesta no és la primera vegada que Violeta ha de donar explicacions sobre els suposats canvis en el seu cos, ja que també es va rumorejar que es va fer un augment de pits en arribar de 'Supervivientes'.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari