Toñi Moreno, enfadada amb l’actitud de Violeta Mangriñan a ‘MYHYV’

La presentadora va posar a Violeta en el seu lloc durant una discussió que aquesta mantenia amb una ‘tronista’

Toñi Moreno crida l'atenció a Violeta Mangriñan pel seu mal comportament
Toñi Moreno crida l'atenció a Violeta Mangriñan pel seu mal comportament | TELECINCO

El programa de cerca de parella ‘MYHYV’ és conegut per les constants baralles entre pretendents i ‘tronistes’. La darrera gran discussió ha estat la protagonitzada per Zaira, una de les pretendentes actuals, i la presentadora del programa Toñi Moreno.

Zaira, qui està invertint temps i esforços en seduir Marco, va haver de fer front a Labrador i a un rumor entre una possible aventura que ella estaria mantenint amb Jonathan Piqueras. La versió de la pretendenta va ser sostinguda per una amiga seva i aquesta defensa va provocar que Violeta Mangriñan no es quedés callada.

La discussió entre Violeta i Zaira

Davant del rumor de la relació amorosa de Zaira i Jonathan, Roci va defensar la seva amiga explicant el següent fet: «Vaig arribar a l’hotel a les dotze de la nit, vaig sopar i vaig acompanyar a Zaira perquè he treballat molt a la nit de Madrid».

El testimoni de Roci va rebre una crítica irònica de Toñi Moreno que va posar en dubte que algú sopés a aquelles hores de la nit. Va ser llavors quan Violeta Mangriñan va prendre la paraula i va deixar clar que les coses que fan les noies durant la nit a Madrid «després les cremen».

L’amiga de Zaira va afanyar-se a respondre l’acusació de Violeta i va retreure-li l’escena de sexe que l’ex concursant de ‘Supervivientes’ va protagonitzar amb Fabio a l’illa d’Hondures: «No, ho cremes tu a ‘Supervivientes. Jo ho cremo al meu llit, a la meva intimitat, tu allà». Aquest atac va posar furiosa a Mangriñan, qui va criticar-la durament: «Ets una ridícula i una choni. Tenim una amiga en comú i ja m’ha dit el que ets».

L’enuig de Toñi Moreno

La presentadora va haver d'intervenir per posar fi a la discussió
La presentadora va haver d'intervenir per posar fi a la discussió | TELECINCO

 

La presentadora, qui s’havia mantingut al marge durant els crits que s’estaven intercanviant les dues joves, va decidir intervenir: «Estava molt contenta amb el rumb que estava agafant el programa. La pròxima vegada que hi hagi una falta de respecte li demanaré que marxi del programa perquè no ho consentiré».

Encara que el retret de Toñi estava dirigit cap a les dues noies, la presentadora va voler fer-li una bona reprimenda a Violeta pel seu mal comportament: «Saps que t’estimo, però quan et poses així no et suporto». La crítica de la presentadora de ‘MYHYV’ a la parella de Fabio va ser contundent i molt directa, i va aconseguir finalitzar amb la polèmica.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari