Tania Llasera publica fotografies en biquini a Instagram

L’actriu ha volgut reivindicar les corbes femenines com a cossos reals i ha rebut multitud de crítiques negatives pel seu aspecte

Tania Llasera publica una fotografia en biquini per reivindicar els cossos reals femenins
Tania Llasera publica una fotografia en biquini per reivindicar els cossos reals femenins | INSTAGRAM @TANIALLASERA

Sent un dels personatges més reconeguts de l’àmbit de la televisió, Tania Llasera compta amb un gran nombre de fans i és molt estimada per la seva feina com a presentadora i actriu gràcies a la seva naturalitat.

Malgrat les crítiques negatives que rep pel seu aspecte físic, Llasera continua amb l’autoestima alta i no s’ha vist afectada la seva personalitat divertida i espontània. Ara, després d’haver engreixat uns quants quilos després d’haver deixat de fumar, torna a tenir constants comentaris pejoratius a les xarxes socials.

Tania Llasera reivindica els cossos naturals

Esgotada la seva paciència, Tania Llasera ha volgut reivindicar l’existència de cossos femenins reals, i és per aquest motiu que ha compartit al seu perfil d’Instagram una sèrie de fotografies on llueix un biquini de color negre.

«’Posat per sorpresa’ li diré a això, avui faig un (principi de vacances) i faré un en una setmana a final de les vacances. D’aquesta manera mato 2 ocells amb la mateixa pedra: 1. Ensenyo el que hi ha (posant viva però s’aprecia la cel·lulitis i massa i no vull treure-ho perquè és meu) #Realbody i és sa que es vegi que aquí tinc de tot i estic més sana que una poma. I 2. Rebento les fotos dels paparazzis a la platja (veurem si això funciona perquè l’any passat estava de portada de ple #arggg i no m’he aprimat ni un gram ni penso). Apa! Ja teniu el meu #posatpersospresa #anquiliantelARGG @MyBikiniBody», comentava Llasera al peu de foto.

A través d’aquest missatge, la presentadora insisteix en el fet que no l'afecten gens ni mica les crítiques constants contra el seu físic, i que no té pensat perdre ni un sol quilo. Aquesta publicació també és útil per diferenciar-se dels típics posats estiuencs que comparteixen moltes famoses, les quals s’entrenen durant l’hivern per poder lluir una silueta perfecta quan arriba la calor, sigui a revistes, xarxes socials o televisió.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari