Tania Llasera publica una fotografia en biquini per reivindicar els cossos reals femenins

Tania Llasera publica fotografies en biquini a Instagram

L’actriu ha volgut reivindicar les corbes femenines com a cossos reals i ha rebut multitud de crítiques negatives pel seu aspecte

Sent un dels personatges més reconeguts de l’àmbit de la televisió,  Tania Llasera compta amb un gran nombre de fans i és molt estimada per la seva feina com a presentadora i actriu gràcies a la seva naturalitat.

Malgrat les crítiques negatives que rep pel seu aspecte físic, Llasera continua amb l’autoestima alta i no s’ha vist afectada la seva personalitat divertida i espontània. Ara, després d’haver engreixat uns quants quilos després d’haver deixat de fumar, torna a tenir constants comentaris pejoratius a les xarxes socials.

Tania Llasera reivindica els cossos naturals

Esgotada la seva paciència, Tania Llasera ha volgut reivindicar l’existència de cossos femenins reals, i és per aquest motiu que ha compartit  al seu perfil d’Instagram  una sèrie de fotografies on llueix un biquini de color negre.

«’Posat per sorpresa’ li diré a això, avui faig un (principi de vacances) i faré un en una setmana a final de les vacances. D’aquesta manera mato 2 ocells amb la mateixa pedra: 1. Ensenyo el que hi ha (posant viva però s’aprecia la cel·lulitis i massa i no vull treure-ho perquè és meu) #Realbody i és sa que es vegi que aquí tinc de tot i estic més sana que una poma. I 2. Rebento les fotos dels paparazzis a la platja (veurem si això funciona perquè l’any passat estava de portada de ple #arggg i no m’he aprimat ni un gram ni penso).  Apa! Ja teniu el meu #posatpersospresa #anquiliantelARGG @MyBikiniBody», comentava Llasera al peu de foto.

A través d’aquest missatge, la presentadora insisteix en el fet que no l'afecten gens ni mica les crítiques constants contra el seu físic, i que no té pensat perdre ni un sol quilo. Aquesta publicació també és útil per diferenciar-se dels típics posats estiuencs que comparteixen moltes famoses, les quals s’entrenen durant l’hivern per poder lluir una silueta perfecta quan arriba la calor, sigui a revistes, xarxes socials o televisió.

També pots llegir...