Kiko Rivera subhasta el seu collar i el ven per 130.000 euros

El DJ va decidir despendre's d'una joia amb les seves inicials i l'astronòmica xifra a la qual ha arribat la venda fa pensar que pugui estar manipulada

Kiko Rivera mostra la joia que està subhastant
Kiko Rivera mostra la joia que ha subhastat per 130.100 euros | Instagram

Kiko Rivera va tenir la genial idea de fer dissabte amb els seus objectes personals i, de pas, posar a subhasta en una coneguda pàgina d’internet una de les seves joies personals amb més significat: el seu primer collar amb les seves inicials ‘KR’.

 

Una joia que de ben segur atraurà la curiositat dels fans del DJ i fill de la Pantoja, i farà les delícies dels seus seguidors pel valor sentimental que té. La cosa se n’ha anat de mare però, quan la subhasta s’ha començat a disparar, arribant a una xifra astronòmica que escapa a tota lògica i que costa de creure que sigui real.

 

La subhasta s'ha tancat en 130.100 euros

Tot va començar amb les primeres ofertes, que rondaven els 7.000, 8.000, 11.000 euros; unes xifres altes, però que entren dins de la normalitat tenint en compte que el fill de la Pantoja és un personatge mediàtic que té una gran quantitat de seguidors.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puede ser tuyo.... Quien lo conseguirá? Tenéis 6 Días.... @ebayspain #kikorivera

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

  

La subhasta però, s’ha desfasat, i l’oferta guanyadora és l’astronòmica xifra de 130.100 euros, una autèntica bogeria que fa pensar que tot pugui ser una broma o que el mateix cantant o algun ‘ajudant’ hagi ficat mà per contribuir una mica a vendre el collar. En un vídeo a Instagram, el mateix DJ assegurava que si la xifra arribava als cinc dígits, ell mateix aniria a entregar-lo a la persona que l'hagués comprat i que podrien xerrar una estoneta junts i fer-se una fotografia.

La joia de Kiko Rivera s'ha venut per 130.100 euros
La joia de Kiko Rivera s'ha venut per 130.100 euros | Ebay  

Kiko Rivera, sorprès amb l'enrenou que ha generat abans de que es tanquès la subhasta, ha preguntat a les xarxes: «Creieu que això anirà a més?». No sabem si és veritat o no que algú estigui disposat a gastar-se aquesta escandalosa xifra en una joia del cantant.

El cas és que si al final Kiko aconsegueix embutxacar-se aquests diners, haurà fet tal negoci que s’haurà de replantejar si no seria bona idea començar a vendre tot el seu arsenal d’objectes personals a través d’internet, i així, de pas, cobrir tots els seus deutes i, fins i tot, donar-se alguna alegria.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari