Aurah Ruiz podria tornar-se a veure les cares amb Jesé Rodríguez als tribunals

Aurah Ruiz tornarà a Canàries després de ser ingressada a l'hospital

L'extronista només ha explicat que viatjarà a casa per fer-se més proves

Tothom sempre s'ha preguntat com Aurah Ruiz  ha aconseguit aguantar el seu ritme de vida sense que el cos li donés algun senyal d'avís des del moment en el qual va néixer el seu fill Nyan. Des de llavors tot ha girat entorn de la malaltia del petit, compaginant hospitals, tractaments, televisions i festa. Tanmateix, ara podria haver-li afectat la salut d'alguna manera, ja que les seves darreres històries a Instagram han fet saltar les alarmes perquè ha estat ingressada a l'hospital.

Preocupació per la salut d'Aurah

Dilluns passat, l'extronista va anar a 'Sálvame' per respondre les preguntes dels col·laboradors en relació a la batalla legal contra el seu 'ex', Jesé Rodríguez, o sobre les dificultats d'exercir de mare soltera d'un nen malalt. No obstant això, un dia després de la seva aparició televisiva,  ha canviat el plató per l'habitació d'un hospital de forma sobtada, tot i que en qüestió de dues hores compartia un missatge tranquil·litzador i ple d'agraïments, però sense donar explicacions.

Aurah Ruiz ingresada en un hospital
Aurah va compartir a les xarxes una imatge del seu braç amb una via | Instagram

Aurah torna a les Canàries

En les històries a l'Instagram d'Aurah es podia veure un dels seus braços amb una polsera d'ingrés i una via intravenosa. A més, la seva expressió era trista i abatuda, però sense compartir cap detall. Un cop ha sortit de l'hospital, ha volgut agrair la preocupació dels seus seguidors: «Estic bé, ja m'ha passat. Per ara, estic coberta fins que arribi a les Canàries. Ja he sortit de l'hospital i quan estigui allà, ja faré les proves que m'hagi de fer i ho solucionaré», ha comentat, molt seria.

L'única pista que podria tenir relació amb el seu ingrés és que va passar una nit de festa amb uns amics, entre els quals estava inclòs Omar Montes, l'exparella de Suso, qui manté una estreta relació d'amistat amb el guanyador de 'Supervivientes 2019' després de la seva convivència a Guadalix de la Sierra.

També et pot interessar...