Rosalía

José Mercé carrega durament contra el flamenc de Rosalía

L'artista andalús reconeix que no li agrada l'estil musical de la cantant catalana

Rosalía ha pogut néixer per ser 'Milionària', però el que està clar és que no ha nascut per agradar a José Mercé. L'artista flamenc ha criticat durament l'estil musical de la catalana, fins al punt d'arribar a parlar de forma despectiva sobre ella.

Per a José Mercé Rosalía no fa flamenc

José Mercé, una de les veus més conegudes del flamenc, ha carregat contra Rosalía en una entrevista al suplement de l'ABC​. Mercé ha reconegut que l'estil musical de la catalana no és del seu gust i que en cap cas qualsevol de les seves cançons són d'estil flamenc.

«Ahora se llama flamenco a cualquier cosa que se pone de moda», ha declarat l'artista, que també ha reconegut que «Rosalía es muy guapa y canta muy bien, pero no todo vale ni cualquier cosita es flamenco».

Rosalía durant la seva actuació en la inaguració del Mad Cool 2019
Rosalía no és del gust de José Mercé | CatalunyaDiari.cat

  

Per a Mercé, el flamenc només és allò que sona a clàssic, a històric. La seva visió, segons apunta, és centrada en un gènere que no pot evolucionar. «Flamenco es cantar con los 'cantes grandes' y para eso no hay academia. Eso es la suerte de nacer para poder cantar esos cantes y esas culturas. Eso viene en la sangre», ha culminat l'artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya en #Tenerife Esta noche #GiraDeVerdad en el Auditorio

Una publicación compartida de Jose Merce (@jose_merce_oficial) el

Rosalía segueix creixent com artista

De moment Rosalía continua provocant autèntiques bogeries allà on va, les seves cançons segueixen acumulant milions de reproduccions, i el seu èxit es continua escampant per tot el món.

La catalana, que recentment ha anunciat una col·laboració amb Ozuna, acumula sis nominacions i dos premis Grammy Llatí, tres nominacions en els MTV VMAs, i diversos rècords com ser l'artista més escoltada en un sol dia a Espanya o per tenir l'àlbum més escoltat en un mateix dia. Tot això no val perquè José Mercé reconegui la brillant evolució del flamenc de Rosalía.

També et pot interessar...