Pau Gasol gaudeix de la seva lluna de mel a Catalunya

Ha compartit a través de les seves xarxes socials les parades culturals i gastronòmiques que ha realitzat arreu del territori

Pau Gasol està gaudint de la seva lluna de mel després del doble casament amb Catherine McDonnell que va celebrar als Estats Units i a l'Empordà. Com a viatge de noces, el jugador de l'NBA i la seva muller estan tenint el goig de visitar diferents països en diverses parades. 

La sorpresa ha estat la parada que la parella està realitzant en aquests moments: Pau Gasol està fent de guia turístic a Catherine, ja que es troben de lluna de mel a Catalunya. Segons ha publicat el 'Mundo Deportivo' i també s'ha pogut comprovar a través de les xarxes socials del mateix Gasol, estan realitzant algunes visites culturals i gastronòmiques  arreu del territori. 

Visita al 'Festival Castell de Peralada'

La seva primera parada va ser el 'Festival Castell de Peralada'. Així ho publicava Gasol al seu perfil d'Instagram: van poder gaudir de concerts de coneguts cantants i artistes, com ara Ruzan Mantashyan, Juan Diego Flórez, Gustavo Dudamel i Maria Valverde

Experiència al restaurant dels germans Roca

Per altra banda, una visita que no podien deixar de fer, si volien passar per una bona experiència gastronòmica, era anar al restaurant dels germans Roca. Catherine i Pau van poder gaudir d'un  romàntic dinar al restaurant dels germans cuiners més famosos de Catalunya. «Sempre una experiència meravellosa visitar als nostres estimats amics al Celler de Can Roca! Grandíssimes persones, a més d'uns genis!», els va dedicar a través d'Instagram.

Primera parada del viatge de noces: la costa italiana

Abans de passar per Catalunya, els noucasats van gaudir d'uns dies de lluna de mel a la  costa d'Itàlia, més concretament, a una petita localitat situada al Golf dels Poetes. L'espai ha estat considerat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i desprèn encant i màgia en cadascun dels seus racons. D'igual forma que amb la boda, la parella va voler compartir amb els seus seguidors algunes de les imatges del seu viatge de noces, en el qual, han pogut gaudir del paisatge des d'un vaixell  i navegar per sobre d'un mar brillant i llampant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Pau (@paugasol) on

També et pot interessar...