Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
A Victòria Frederica li encanta sortir de festa

Victòria Frederica fotografiada en biquini a Sotogrande

La filla de la infanta Elena està gaudint de l'estiu amb la seva família

Portada de la revista 'Hola' amb Victòria Frederica a la portada
Portada de la revista 'Hola' amb Victòria Frederica en biquini | Revista Hola

 

Victòria Frederica s'ha convertit en un dels personatges més buscats de la premsa del cor, ja que la jove està sent un autèntic descobriment en els últims mesos. Als seus 18 anys la néta dels Reis Emèrits s'ha convertit en objectiu de la premsa.

Primera fotografia de Victòria Frederica en biquini

La revista 'Hola' ha publicat per primer cop una fotografia de Victòria Frederica en biquini, ha estat a Sotogrande on estiueja el seu pare, on ha lluït un esplèndid físic amb un vestit de bany de dues peces en color cru, tal com mostra la portada de la revista. La germana de Froilà està vivint un estiu idíl·lic.  Un cop acabat el curs acadèmic també va viatjar a Grècia acompanyada d'un grup d'amigues. Després es va reunir amb la seva àvia, la reina Sofia, i la seva cosina Irene Urdangarin a Mallorca abans de visitar Marbella per a acudir a la gala Starlite, una de les seves favorites.

Victòria Frederica, en una imatge d'arxiu
Victòria Frederica contiunua gaudint de les seves vacances | CEDIDA

 

La filla de la infanta Elena estudiarà Administració i Direcció d'Empreses

Victòria Frederica començarà aquest curs els seus estudis d'Administració i Direcció d'Empreses,  que compaginarà amb la seva vida i amb les seves facetes que no deixen de sorprendre, com per exemple les seves habilitats per fer dj. que van deixar a tothom bocabadat. Està clar que la néta de Joan Carles i Sofia s'ha convertit en l'autèntica 'it girl' de la reialesa espanyola.

També et pot interessar...