Imatge d'arxiu de Kiko Matamoros

El resultat de la biòpsia de Kiko Matamoros: es tractava d'un tumor benigne

Tot i que els resultats han estat molt favorables, els metges aclareixen que el tumor podria tornar-se a reproduir

 

Bones notícies per Kiko Matamoros. Després de ser operat el passat 6 d’agost arran de detectar-li diversos tumors a la zona de la bufeta, el col·laborador de ‘Sálvame’ pot respirar alleujat ara que ha rebut els resultats de la biòpsia. El pronòstic negatiu que en un inici augurava molts tumors, s’havia convertit en esperançador tot just després de l’operació, quan tan sols li van trobar un sol tumor i aquest era molt localitzat; ara, els resultats de la biòpsia rebuts recentment, i als que ha tingut accés en exclusiva la revista ‘Lecturas’, aporten més optimisme encara sobre l'estat de salut de Kiko Matamoros.

Els resultats de la biòpsia parlen d'un tumor benigne

Kiko Matamoros entrava a l’hospital fa uns dies disposat a realitzar-se la intervenció que havia de donar llum a les condicions exactes del seu tumor, si era benigne o maligne, quants n'hi havia, quin seria el seu tractament, etc. el seu futur més immediat depenia d’això, i va estar molt ben acompanyat des del principi i durant la seva estada a l’hospital, de la seva nova parella Marta López, que no s’ha separat d’ell en cap moment durant aquest procés.

 

Així doncs,  gràcies a la citada revista hem pogut saber que es tracta d’un tumor benigne que podria haver derivat en càncer si no hagués estat extirpat a temps, tal com indica l’informe de la biòpsia: «Pot desembocar en un adenocarcinoma», un diagnòstic que hagués estat més complicat. Des de l’equip mèdic però, avisen que aquest tipus de tumor és fàcil que torni a estendre’s i que per tal d’evitar-ho, Kiko Matamoros s’haurà de sotmetre a revisions periòdiques cada 6 mesos.

 

També et pot interessar...