Kiko Matamoros parla per primera vegada després de la seva operació

El col·laborador, que ha estat operat arran d'un tumor de bufeta, ha explicat per telèfon a Telecinco que el pronòstic és favorable i que estan a l'espera del resultat de la biòpsia

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros va arribar tranquil a les portes de l'hospital | CatalunyaDiari.cat

La salut de Kiko Matamoros ha estat el tema candent d’aquesta setmana, sobretot a Telecinco, on s’ha ofert una especial cobertura a l’hospitalització del col·laborador de ‘Sálvame’ arran de la seva intervenció quirúrgica d'un tumor de bufeta. Després de l’operació, el programa ‘Viva la vida’ era l’encarregat de parlar amb ell per telèfon per conèixer el seu estat de salut, a la qual cosa ell responia molt optimista: «Estic bé, optimista i quasi feliç. La veritat és que m’estic recuperant bé».

Així, Sandra Barneda seguia preguntant al col·laborador sobre com havia anat l’operació, i ell responia explicant tots els detalls de la intervenció mentre al costat de la presentadora escoltava atenta l’exdona de Kiko, Makoke: «L’operació va tenir una complicació i és que em van obrir la uretra perquè com que m’havien sondat tres vegades en un mes, estava inflamada i no penetrava l’aparell amb què m’havien d’operar».

Kiko Matamoros es mostra positiu i esperançat

Malgrat tot, el col·laborador es mostrava molt positiu en tot moment, i les seves paraules desprenien confiança i esperança en què tot sortirà bé: «Estem pendents dels resultats de la biòpsia, que els sabré dijous o divendres, i possiblement dilluns em donaran l’alta. En el pitjor dels casos si s’han de fer unes sessions de quimioteràpia, doncs hi anirem amb optimisme i amb ganes de tirar endavant i ja està», relatava Kiko Matamoros, amb ganes de recuperar-se i amb molta força.

 

Kiko ofereix les seves primeres declaracions a 'Viva la vida'
Kiko ofereix les seves primeres declaracions a 'Viva la vida' | TELECINCO

 

Kiko Matamoros també ha fet esment a les visites dels seus fills que ha rebut durant l'estada a l’hospital: «Aquestes coses poden modificar una mica les relacions personals, tant amb els meus fills com amb altres persones». 

Kiko Critica unes declaracions de la periodista Laura Fa

Tot i que en un principi tot semblava pitjor del que al final ha estat, Kiko ha volgut manifestar-se en contra de la periodista Laura Fa, qui va recriminar-li en un programa de televisió que el col·laborador estigués exagerant el seu diagnòstic per tal d’aconseguir portades: «mai un metge et dirà que tens 7 tumors i després te'n trobarà 1»Kiko ha volgut reafirmar el què li van dir els seus metges, que tot i que pronosticaven un diagnòstic pitjor, li van recalcar en tot moment que fins que no obrissin no podrien saber fins a on arribava el tumor.

Laura Fa ha acusat a Kiko d'exagerar la seva malaltia
Laura Fa ha acusat Kiko Matamoros d'exagerar la seva malaltia | TELECINCO

 

Tot i que ell i Makoke no van parlar directament durant la trucada, Kiko va esmentar-la indirectament en agrair tot el suport que està rebent per part d’ella i de tots els seus companys. Així mateix, Makoke va reconèixer que s’alegrava molt de veure’l tan optimista: «Ell no sol ser així de positiu, sinó més aviat pessimista, i m’ha agradat escoltar-lo així. Sap que em té pel que necessiti», recalcava la seva exdona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari