Arantxa Sánchez Vicario vol que la reconeguin per haver estat una gran tenista

En plena batalla judicial amb el seu exmarit, l'esportista s'ha centrat en parlar de la seva faceta professional a 'Quan s'apaguen els llums'

Arantxa Sánchez Vicario ha reaparegut a TV3 per parlar de la seva vida com a tenista. Poques vegades en els últims anys havíem pogut veure la tenista en entrevistes als mitjans, i menys des que les polèmiques familiars envaïssin la seva vida i eclipsessin la seva faceta esportiva.

Primer va ser el conflicte amb la seva família a causa de la publicació de les seves memòries, i recentment,  la separació del seu marit Josep Santacana, amb qui manté una dura batalla judicial als tribunals dels EUA per la custòdia dels seus fills.

 

«Necessitava els meus germans»

Ara, la tenista ha concedit una entrevista al programa de TV3 ‘Quan s’apaguen els llums’, en què Arantxa ha preferit esquivar qualsevol tema relacionat amb la seva vida personal i parlar sobretot de la seva faceta professional, essent la relació amb el seu germà l’única cosa que ha volgut comentar respecte als conflictes familiars que va travessar:  «Jo vaig fer el primer pas per a la reconciliació amb els meus germans. Els vaig demanar perdó i ho van acceptar. Els necessitava, especialment a Emilio. Ell em va obrir els braços des del principi i la veritat és que li tinc molt d’afecte. Sempre li he tingut i sempre li tindré perquè ha estat al meu costat».

 

Arantxa Sánchez Vicario vol que es parli de la seva carrera com a tenista  | Cedida

 

«Es parla més de la meva vida personal que del tenis»

Respecte a la seva vida com a esportista, comentava: «És difícil gestionar l’èxit, especialment a qui ens arriba tan joves com és el meu cas. Quan tot això es nota més és quan deixes de jugar», assegurava Arantxa, en una clara al·lusió a la seva família. La tenista també ha volgut comentar la seva situació actual: «En aquests moments estan parlant més de la meva vida personal que del tenis, però la vida segueix i el més important és que vaig fer una carrera al tenis molt bonica. El que no em traurà ningú és l’afecte que tinc de la gent allà on vaig».

 

També et pot interessar...