ÚLTIMA HORA

🚨 Els casos de coronavirus es disparen a Espanya: 2.935 en tan sols 24 hores

URGENT

🚑 Quim Torra reacciona a l'explosió de casos de coronavirus: «Moment difícil i complicat»

Letícia passeja per Mallorca amb una bossa solidària destinada a la fibrosi quística

La reina ha col·laborat amb l’Associació Catalana de Fibrosi Quística

Imatge d'arxiu de la reina Letícia.
Imatge d'arxiu de la reina Letícia. | Gtres

La reina Letícia continua amb les seves vacances a Palma de Mallorca. Després de deixar moltes imatges, un any més, per l’hemeroteca de la Casa Reial com els posats estiuencs al Palau de Marivent, l’estada al cinema amb la seva sogra o trobades amb la premsa, entre molts altres.

Tot i que, hi ha hagut clarament un detall que la majoria de persones han passat per alt, però que moltes revistes i premsa especialitzada han aplaudit de forma unànime i no pel seu nivell d’estil, sinó pel rerefons de conscienciació pel qual la reina ha escollit aquesta peça per passejar per l'illa balear.

Concretament, estem parlant d’una bossa de color blau i blanc que la reina va dur quan va anar amb les seves filles, Elionor i Sofia, al mercat de Pollença, així com ho va fer en la foto de comiat al costat de Felip i les seves nenes durant la visita a la Casa Museu de Son Marroig a Deià.

Una bossa de tela amb estampat mallorquí tradicional que a simple vista pot semblar un complement com un altre, però que en aquest cas té un component realment especial i solidari. Conegudes també com a robes de llengües reben el nom de ‘Bosses FQ’ i es tracta d’unes bosses solidàries que els seus beneficis van destinats íntegrament a la investigació i la millora de vida de les persones que viuen afectades per la fibrosi quística.

Imatge de la reina Letícia amb la bossa solidària.
Imatge de la reina Letícia amb la bossa solidària. | Gtres

 

Projecte promogut per l’Associació Catalana de Fibrosi Quística

Cal assenyalar que aquestes bosses formen part d’un projecte que ha posat en marxa l’Associació Catalana de Fibrosi Quística. La bossa en si no té un preu específic ni concret, sinó que es fan donacions anònimes a través de la pàgina web de l’associació i si aquestes donacions superen la quantitat de 20 euros, s’obsequia a la persona amb una d’aquestes bosses. Tots els beneficis van destinats a la investigació i millora que porten temps realitzant els hospitals de la Vall d’Hebrón, Sant Joan de Déu i Sabadell.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari