Critiquen la possible sobreprotecció de Letícia envers la princesa Elionor

La filla gran dels monarques sempre busca la mà i complicitat de la seva família en els actes oficials

La princesa Elionor llueix unes arracades de més de 400 euros
La princesa Elionor sempre li agrada estar acompanyada de la seva família | CATALUNYADIARI

Néixer en una família reial no deu ser sempre un regal. Sobretot quan els nens encara són petits i han d'assumir papers que altres infants en la seva mateixa edat ni es plantegen. Aquest és el cas de la princesa Elionor i la seva germana, la Infanta Sofia, ambdues de 13 i 12 anys, respectivament.

Pot ser, per aquest motiu, aquestes nenes tenen actituds que a alguns mitjans de comunicació els hi sorprenen. Després que alguns mitjans espanyols ja deixessin caure en alguna ocasió l'extrema timidesa d'Elionor, ara ha estat el mitjà alemany 'Bunte' el que ha criticat la possible sobreprotecció que la família li dóna a la que un dia serà la reina d'Espanya. 

Una actitud massa tímida per la seva edat

Tot va començar després de la posada en escena dels actuals monarques amb les seves dues filles a Mallorca. Durant l'estona que va durar la sessió fotogràfica davant els mitjans de comunicació, es va veure a Elionor contínuament buscant la mà del seu pare. Aquesta imatge va reflectir el caràcter tímid de la princesa i l'excessiva protecció que, pot ser, li estan donant els seus pares.

La familia reial al complet
La princesa Elionor sempre buscava la mà del seu pare | CatalunyaDiari.cat

 

Són molts els que consideren que l'actitud de la nena no és l'adient per la seva edat. Alguna cosa semblant passa amb la infanta Sofia, això no obstant, aquesta es mostra molt més oberta i tranquil·la davant les càmeres. Una situació semblant es va produir fa uns dies quan les germanes van sortir a passejar pel poble de Pollença amb la seva àvia, la reina emèrita Sofia. 

D'igual forma, Elionor tenia la necessitat constant de donar-se la mà amb la mare del seu pare, fet que va cridar l'atenció dels mitjans de comunicació presents. Així doncs, l'actitud de la princesa està cridant l'atenció dins i fora del país i caldrà esperar com evoluciona amb el pas dels anys per a veure si s'adapta amb normalitat a ser un personatge públic.

La reina Sofia amb les seves nétes
Elionor també va buscar la complicitat amb la seva àvia | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari