Dabiz Muñoz menja un cocodril a Tailàndia i enfada els seus seguidors

El cuiner està de viatge amb la seva parella, Cristina Pedroche
Dabiz Muñoz està de vacances a Tailàndia | Gtres

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche estan de vacances a Tailàndia i, com no podria ser d'una altra manera, estan aprofitant per a degustar els plats més típics del país. Però la polèmica va començar a cobrar dimensió quan, fa pocs dies, Muñoz va publicar una imatge d'un cocodril a la brasa.

 

A la foto es pot veure l'animal amb la boca oberta, un pal que li entra per la boca per a sostenir-lo a sobre de les brases i el seu cos sense pell a causa del procés de cocció. El cert és que la imatge era molt explícita i sorprenia qualsevol que la veiés, ja que el cocodril no és un animal que es mengi en la dieta mediterrània.

 

 

Una opinió i fotografia que no va sentar bé a molts dels seus seguidors

Però lluny de pensar-s'ho dues vegades, un dels millors cuiners d'Espanya va decidir no només compartir la imatge, sinó explicar la seva degustació. «Té el sabor d'un pollastre com una mica picant per les espècies que li han posat i té la textura com d'un filet de vedella una mica sec. Estaria més bo si estigués acabat de fer. Així està una mica... Sense més. Està bé», explicava Muñoz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cocodrilo asado a la brasa con sweet chili... este es mi veredicto on tour #pedrochosontour

Una publicación compartida por Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) el

Aquest desplegament d'imatges i opinions van fer esclatar a molts dels seus seguidors que van considerar que menjar-se un cocodril no era el més adient. Davant aquesta situació, es van poder llegir comentaris com: «De veritat!!! On està el teu límit? No teniu prou amb matar vaques, pollastres, porcs... Per alimentar-vos ara també dels pobres cocodrils. És repugnant!!! Podries haver-te estalviat la fotografia», «Immediatament deixo de seguir-te i tant de bo que tanqui el teu restaurant...», o «Això fa mal al cor... Imatges dures».

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari