Lucía Rivera i Marc Márquez fan públic el seu amor

Lucía Rivera publica una imatge on demostra el seu amor per Marc Márquez

El pilot català i la model continuen la seva relació de la millor manera possible, tots dos s'estimen i així ho han fet saber

Marc Márquez i Lucía Rivera ja fa mig any que han iniciat una relació sentimental i encara que sempre s'han mostrat molt discrets, la jove parella mai ha ocultat el seu amor. Les xarxes socials són les que delaten l'amor que senten tots dos. La model ha compartit en el seu compte personal d'Instagram una fotografia en la qual apareix el seu germà, Martín, vestit amb una samarreta del pilot de Moto GP.

Lucía Rivera demostra l'amor que sent per Marc Márquez

La parella d'enamorats fa setmanes que van oficialitzar la seva relació, i des de llavors tots dos han intercanviat públicament romàntics gestos a través de les xarxes socials. La mateixa Lucía ha estat qui ha demostrat el seu amor a través d'una tendra fotografia on apareix el seu germà, fill de Blanca Romero, amb una samarreta amb l'escut i els colors d'Honda, el seu nom 'Marc' i el número 93. La model s'ha fos amb la imatge on ha comentat: «Em moro» acompanyat d'una emoticona de cor.

Lucía Rivera publica una fotografia del seu germà vestit com Marc Márquez
Lucía Rivera publica una fotografia del seu germà vestit com Marc Márquez | Instagram

 

Les xarxes socials mostren el bon rotllo de la parella

Encara que ja porten diversos mesos junts no hi ha dubte que està sent aquest estiu quan Lucía Rivera i Marc Márquez estan fent passos de gegant en la seva relació. Les imatges de les seves vacances a Instagram i l'apropament familiar respectiu que estan tenint són una bona prova que tot està sortint molt bé.

També et pot interessar...