Víctor Sandoval mostra públicament el seu suport a Cristina Cifuentes

Després que Fiscalia Anticorrupció hagi demanat la seva imputació pel cas Púnica

Victor Sandoval
Victor Sandoval dona suport a Cristina Cifuentes | Cedida

Els personatges del cor, sovint centren la seva imatge en les participacions i col·laboracions en els diferents programes de televisió en els quals treballen. Però la veritat és que poc se sap de les seves preferències polítiques, més enllà d'alguna tímida opinió.

Això no obstant, a vegades es desmarquen del seu paper i deixen saber a quin partit polític voten o, si més no, a quins polítics donen suport. Aquest ha estat el cas del col·laborador de 'Sálvame' Víctor Sandoval, el qual, ha manifestat públicament la seva simpatia per Cristina Cifuentes, expresidenta de la Comunitat de Madrid pel PP.

Sandoval creu que és la millor presidenta que ha tingut la Comunitat de Madrid

Tot va començar quan fa unes setmanes Fiscalia Anticorrupció demanava la imputació de Cifuentes i Esperanza Aguirre en el cas Púnica. En fer-se pública aquesta informació, la mateixa Cifuentes va escriure al seu perfil d'Instagram que «el temps ficarà a cadascú en el seu lloc». La sorpresa va arribar quan la política va rebre desenes de missatges de suport i, entre ells, es trobava el de Víctor Sandoval.

Davant aquesta manifestació d'intencions, des del programa 'Todo es mentira' de Cuatro es van ficar en contacte amb ell per a preguntar-li sobre el seu missatge, i ell mateix va dir que: «Dono suport a Cristina Cifuentes perquè em sembla la millor presidenta que hem tingut a la Comunitat de Madrid, amb diferència». D'igual forma, va assegurar que: «És una persona molt gray friendly, és una persona amant absolutament de l'art i dels animals i això és el que jo vull a la Comunitat de Madrid».

Més personatges públics li van mostrar el seu suport

Finalment, Sandoval considera que han obligat a Cifuentes a deixar el seu càrrec perquè «ho estava fent massa bé». D'altra banda, altres personatges públics com Topacio Fresh o Víctor Ullate, també han volgut mostrar-li el seu suport a la política i, ella mateixa, s'ha encarregat d'agrair els missatges rebuts a través del seu perfil d'Instagram.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari