ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Víctor Sandoval es col·loca una pilota gàstrica per aprimar-se

Falten 10 dies per la celebració de la boda de Belén Esteban i el col·laborador de ‘Sálvame’ vol estar radiant per a l’ocasió tan especial
Víctor Sandoval vol lluir una silueta perfecta | INSTAGRAM @sandovalizateoficial

 

El casament de Belén Esteban i el seu xicot, Miguel, es celebrarà el pròxim dia 22 de juny. Falta molt poc per l’ocasió, i els seus companys de plató de ‘Sálvame’ s’estan preparant per assistir lluint una imatge perfecta. Fins i tot, Víctor Sandoval ha passat a l’acció col·locant-se una pilota gàstrica que l’ajudarà a perdre pes ràpidament.

 

El seu objectiu és aprimar-se abans que arribi el dia de la cerimònia de la seva amiga. Gràcies a aquest dispositiu, és segur que perdrà entre un i dos quilos per setmana.

 

Víctor Sandoval vol una silueta perfecta

Víctor Sandoval vol perdre pes ràpidament | INSTAGRAM @sandovalizateoficial

 

Fart de dietes i d’altres rutines per cremar el pes excessiu, Sandoval ha preferit provar sort amb la pilota gàstrica el·lipse, la qual no requereix cap mena de cirurgia per posar-se, ja que és tan senzill com prendre-la com si fos una pastilla.

 

El seu mecanisme funciona de tal manera que fa sentir a la persona que ho porta saciada, i després de 4 mesos el dispositiu s’elimina per si mateix. El col·laborador ha estat aconsellat sobre aquest mètode innovador per perdre pes pel doctor José Manuel Gómez Villar, de la Clínica Livet. Sense cap mena de risc per la seva salut, Víctor Sandoval va dur a terme el procediment necessari el passat divendres, i va compartir-ho al seu perfil d’Instagram.

 

 

 

 

No és la primera vegada que visita aquest centre, ja que la seva amiga Marta López li va regalar una operació de trasplantament de cabell. Fins que arribi el moment de la cerimònia, haurem d’esperar a l’avanç de Víctor Sandoval. És segur que aconseguirà el pes que desitja i podrà lluir una silueta perfecta per l’ocasió.

 

També pots llegir...