Felip VI i l'actriu Gwyneth Pathrow haurien mantingut una relació 'secreta'

Es van conèixer en una arrosseria de la capital mallorquina

Gwyneth Pathrow
Gwyneth Pathrow hauria mantingut una relació amb el rei Felip VI | Instagram

Una nova notícia arriba des de la Casa Reial, i és que Felip VI hauria mantingut una relació en 'secret' amb l'actriu, guanyadora d'un Òscar, Gwyneth Pathrow, segons recullen algunes fonts properes als dos implicats i informen mitjans estrangers com 'Vanity Fair'.

Tot hauria començat el 2002

La flama entre la parella s'hauria encès l'any 2002 en un dels viatges habituals de la casa reial a Palma de Mallorca. En aquell moment l'actriu es trobava de vacances amb la seva amiga íntima Rosario Nadal, llavors casada amb el príncep Kiryl de Bulgària, qui estava molt vinculada a la casa reial i l'hauria convidat a un dinar amb la reialesa.

El romanç estiuenc entre el rei i l'actriu ja el van anunciar, en el seu moment, diversos mitjans de la premsa estrangera com 'Aftenposten' i 'Dialy Mirror'. Fet que va fer que la Casa Reial, a causa dels rumors, confirmés que els joves havien compartit un arròs a la coneguda arrosseria de Palma 'Sa Cranca' a finals d'agost d'aquell any, juntament amb Chris Martin —que després va ser parella de l'actriu—, les Infantes Cristina i Helena, Jaume de Marichalar i Rosario Nadal.

«Estava boja per Felip» 

Anys després una font propera a aquell amor va confessar que a l'actriu li agradava molt Felip i a més la font que ho explicava ho tenia clar: «Estava boja per Felip. És guapo i ric, el tipus de persona de la qual es podria enamorar» —tot segons informa el mitjà 'Vanity Fair'—, però Pahrow «és una tia molt llesta i amb el cap molt ben moblat» assegura, referint-se a la relació de ja fa disset anys entre el rei i la californiana.

Malauradament sembla ser que l'actiu no es va veure preparada per assumir tanta pressió: «Li agradava Felip, sí, però quan va veure el que se li podia venir a sobre no ho va dubtar. Va sortir cames ajudeu-me». La relació amb l'actriu, doncs, no va prosperar i després d'això Felip va tenir diverses relacions sentimentals fins a conèixer Letícia, a qui no la va espantar l'estricte protocol al qual s'ha hagut d'adaptar i pel qual ha tingut més d'una discussió amb el seu marit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merci Paris, I always love seeing you. @fsgeorgevparis

Una publicación compartida de Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) el

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari