ÚLTIMA HORA

Pedro Sánchez, candidat a la investidura

Felip VI i l'actriu Gwyneth Pathrow haurien mantingut una relació 'secreta'

Es van conèixer en una arrosseria de la capital mallorquina
Gwyneth Pathrow hauria mantingut una relació amb el rei Felip VI | Instagram

 

Una nova notícia arriba des de la Casa Reial, i és que Felip VI hauria mantingut una relació en 'secret' amb l'actriu, guanyadora d'un Òscar, Gwyneth Pathrow, segons recullen algunes fonts properes als dos implicats i informen mitjans estrangers com 'Vanity Fair'.

 

Tot hauria començat el 2002

La flama entre la parella s'hauria encès l'any 2002 en un dels viatges habituals de la casa reial a Palma de Mallorca. En aquell moment l'actriu es trobava de vacances amb la seva amiga íntima Rosario Nadal, llavors casada amb el príncep Kiryl de Bulgària, qui estava molt vinculada a la casa reial i l'hauria convidat a un dinar amb la reialesa.

 

El romanç estiuenc entre el rei i l'actriu ja el van anunciar, en el seu moment, diversos mitjans de la premsa estrangera com 'Aftenposten' i 'Dialy Mirror'. Fet que va fer que la Casa Reial, a causa dels rumors, confirmés que els joves havien compartit un arròs a la coneguda arrosseria de Palma 'Sa Cranca' a finals d'agost d'aquell any, juntament amb Chris Martin —que després va ser parella de l'actriu—, les Infantes Cristina i Helena, Jaume de Marichalar i Rosario Nadal.

 

«Estava boja per Felip» 

Anys després una font propera a aquell amor va confessar que a l'actriu li agradava molt Felip i a més la font que ho explicava ho tenia clar: «Estava boja per Felip. És guapo i ric, el tipus de persona de la qual es podria enamorar» —tot segons informa el mitjà 'Vanity Fair'—, però Pahrow «és una tia molt llesta i amb el cap molt ben moblat» assegura, referint-se a la relació de ja fa disset anys entre el rei i la californiana.

 

Malauradament sembla ser que l'actiu no es va veure preparada per assumir tanta pressió: «Li agradava Felip, sí, però quan va veure el que se li podia venir a sobre no ho va dubtar. Va sortir cames ajudeu-me». La relació amb l'actriu, doncs, no va prosperar i després d'això Felip va tenir diverses relacions sentimentals fins a conèixer Letícia, a qui no la va espantar l'estricte protocol al qual s'ha hagut d'adaptar i pel qual ha tingut més d'una discussió amb el seu marit.

 

 

 

També et pot interessar...