Nagore Robles decideix complir el seu somni i marxa sola de vacances

La col·laboradora no ha dubtat en fer les maltes i separar-se de la seva parella uns dies

Nagore
La col·laboradora es troba de vacances a Bali | Instagram (@nagore_robles)

Nagore Robles va anunciar fa uns dies, a través de les xarxes socials, que faria un viatge molt especial, sola, mentre la seva parella, Sandra Barneda, es troba centrada en la feina fent les substitucions d'Emma García al programa 'Viva la Vida'. Semblava que la parella gaudiria, per fi, d'unes vacances juntes, ja que la presentadora es trobava en un moment en el qual tenia pocs projectes i la col·laboradora tenia vacances a 'MyHyV. Finalment no ha pogut ser així i Nagore ha decidit marxar de totes formes, cosa que ha fet saltar les alarmes.

Rumors sobre una ruptura

«Vaig a fer un viatge molt especial que em vaig prometre fa molt de temps» assegura la col·laboradora, i explica que serà el seu primer viatge internacional «sola». Tot i que en un principi no va voler dir el destí, a través del seu perfil d'Instagram podem comprovar que finalment la Nagore es troba a Bali gaudint d'un paradisíac paisatge ella sola i en un viatge que ha dit «serà llarg».

La Nagore ha expressat «trobaré molt a faltar a moltíssimes persones, però és una cosa que tenia moltes ganes de fer i que me la regalo» i afegeix «m'ho mereixo». Unes paraules que semblen trencar amb el rumor que corre entre els seus seguidors de la crisi que viu la parella i per la qual la Nagore hauria decidit marxar sola de vacances. De moment no sabem si els rumors són certs o no, però el que si sembla és que la col·laboradora té molt assumit el fet que a la seva parella li toca treballar i ha decidit aprofitar per fer el viatge en solitari.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari