Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Plats Bruts torna a estar de moda: el compte de Twitter que fa les delícies dels seus fans

El compte, que comparteix els moments més mítics de la sèrie, ja té més de 2.000 seguidors
Un compte de Twitter en honor a Plats Bruts triomfa en deu dies | TVC

 

Plats Bruts és la comèdia més mítica de la història de TV3. Tot i que es va emetre des del 1999 al 2002, encara segueix present en la memòria de la majoria d'espectadors gràcies al seu humor característic i a les reemissions que s'han fet fins al 2016. Ara, apropant-se a la cultura més 'millenial', un compte de Twitter homenatja la sèrie i en comparteix els millors moments. 

'Out of context Plats Bruts' fa un homenatge als millors moments de la sèrie

Sota el nom 'Out of context Plats Bruts' i creat a finals de juliol, aquest compte publica vídeos i fotos dels millors moments del Lopes, el David i l'Emma. Es presenta amb la frase «Saps què li va dir el Tirant lo Blanc a la Carmesina?», típica del Lopes més calent, i en deu dies va assolir els 1.000 seguidors. Ara frega ja els 2.300, tot un èxit per tenir tres setmanes de vida. 

De moment,  el vídeo que ha triomfat més és el de l'episodi de les magdalenes. Amb més de 250 retuits i 876 'likes', és el vídeo estrella del compte. Mireu-lo i preneu atenció, no cometeu el mateix error que el David!

Una de les característiques de la sèrie, els títols dels episodis

Un dels trets més típics de la sèrie eren els títols dels seus capítols, que començaven tots amb la paraula 'Tinc'. Entre alguns exemples hi ha 'Tinc por', 'Tinc ritme', 'Tinc un mal rotllo' o 'Tinc contraccions'. El compte ha compartit una part de l'episodi 'Tinc Nació', quan el Lopes i Carbonell ensenyen de manera ràpida a l'Emma com es balla una sardana, encara que no sigui de la forma més estàndard.

A més, el compte no es limita a compartir els episodis més hilarants, sinó que també hi fica cullerada. Com aquest cas, en què ha titulat el vídeo: «Com ser un bon català, segons Josep López». 

Així, si voleu recordar els moments que tant van fer riure als seguidors del Lopes, el David i companyia només heu de donar un cop d'ull a aquest compte. I si no en teniu prou amb aquestes càpsules de Plats Bruts, sempre podeu tornar a mirar la sèrie i tornar a riure amb els acudits que ja són, gairebé, història de la televisió.

També et pot interessar...