Albert confessa les seqüeles que està patint del seu pas per 'Supervivientes'

El finalista del 'reality' ha concedit una entrevista a 'Lecturas' on admet tenir problemes amb el menjar
Albert Álvarez confessa a 'Lecturas' que la seva adaptació està sent dura | TELECINCO

 

El ‘reality’ ‘Supervivientes’ significa un abans i un després en la vida dels seus participants, ja que es tracta d’una experiència molt dura que suposa un gran canvi d’hàbits. Així ho expressa un dels finalistes a ‘Lecturas’, Albert Álvarez, que en una recent entrevista al citat mitjà, ha confessat algunes de les seqüeles que està patint des que ha arribat de l’illa i que tenen a veure amb la readaptació a la vida de la ciutat, després d’estar aïllat en una illa desèrtica, havent de sobreviure, dormint a terra i amb escàs menjar.

 

A Albert li està costant tornar a la realitat

Quasi un mes després de finalitzar el ‘reality’, Albert explica a la revista com la falta de menjar patida li està passant factura actualment, ja que quan va tornar a Espanya, tenia l’acte reflex de guardar-se el menjar a la butxaca tal com feia l’illa, i ara mateix segueix patint ansietat per aquest tema, generant-li una relació conflictiva amb el menjar: «A vegades encara tinc la necessitat d’acabar-me tot el que tinc al plat. (...) En el moment que noto una mica de gana, m’entra ansietat».

 

Albert també ha revelat que els primers dies després de tornar a Espanya, va haver de dormir al terra perquè el matalàs li resultava incòmode, i que el fet d’estar entre quatre parets li provocava ansietat després d’haver estat dormint a la intempèrie. Anteriorment a l’entrevista amb la citada revista, Albert ja havia confessat certs problemes en la seva adaptació a la ‘societat moderna', com quan es sorprenia de veure que la gent anés corrent per la ciutat o que els taxis tinguessin pressa. Tot i això, tal com ell mateix ha reiterat diverses vegades, tornaria a repetir aquesta experiència.

 

 

També et pot interessar...