El futur de Manu Zapata després d’haver guanyat el premi de ‘¡Boom!’

Fa un mes que ‘Los Lobos’ van aconseguir emportar-se el gran premi del concurs de preguntes d’Antena 3, i sembla que Zapata ha decidit com encaminar la seva vida

La vida de Manu Zapata torna a la normalitat després d'haver guanyat el premi de '¡Boom!'
La vida de Manu Zapata torna a la normalitat després d'haver guanyat el premi de '¡Boom!' | CEDIDA

Fa poc més d’un mes que ‘Los Lobos’ van aconseguir fer-se amb el gran premi de ‘¡Boom!’ després d’haver-ho intentat 505 vegades. Encara que només han passat unes setmanes des de l’esdeveniment, la vida ha de tornar a la normalitat pels integrants del grup, els quals s’han convertit en una llegenda del món de la televisió.

El futur de Manu Zapata, integrant de ‘Los Lobos’

Manu Zapata, un dels components d’aquest mític grup, ha parlat sobre què farà d’ara endavant amb la seva vida. De moment, ha decidit dedicar-se un temps a si mateix per descansar, i més tard assistirà a classes per preparar-se per a les oposicions de Correus que tindran lloc el 2020.

Segons explica ‘Ecoteuve’, el navarrès va declarar el següent: «Continuo amb això i no vull deixar-ho. Però sí que tinc clar que cal que segueixi amb els peus a terra. Si després el futur em presenta altres coses que siguin millors que les que tinc ara o que m’atreguin més, llavors ja veurem. Si gràcies al concurs s’obren altres portes o finestres, benvingudes seran. Però amb els peus a terra».

'Los Lobos' celebrant la victòria
'Los Lobos' van esclatar d'emoció i alegria quan van guanyar el gran premi | ANTENA 3

 

Tot i això, Manu Zapata no ha abandonat la idea de no tornar a aparèixer en un plató de televisió: «A mi sempre m’ha agradat el món de la televisió. Vaig estudiar muntatge a l’Escola de Cinematografia i Audiovisual de la Comunitat de Madrid i després vaig treballar de muntador molt de temps. Conec el medi. Així que si sorgeix alguna cosa que tingui a veure amb això que realment m’atragui i vegi que m’omple, endavant».

Mentrestant, Manu, Valentín, Erundino i Alberto, membres de ‘Los Lobos’, continuen planificant coses junts. De fet, volen organitzar un viatge en grup, tal com ja van explicar al programa d’Antena 3: «Quan vam començar el concurs, vam parlar de fer un viatge a la Patagònia. I això, ho seguim mantenint. I després hi ha un altre obligat, que és el del golf de Bòtnia, la resposta que ens va donar el premi. El que ens queda és buscar els millors períodes de l’any per anar allà, les millors dates per visitar-los».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari