Isabel Jiménez mostra el que s'amaga darrere les càmeres de televisió

La periodista de Telecinco ha ensenyat la part oculta del plató de l'informatiu

Isabel Jiménez mostra un el misteri d'un plató de televisió | Telecinco

Sent un dels misteris més populars de la televisió, el que veuen els presentadors quan estan treballant sense públic i sota pressió sempre ha cridat molt l’atenció. Estem parlant d’aquella part del decorat que no ensenyen les càmeres, allà on se situen els monitors, llums i altres elements que constitueixen l’altra cara del plató.

Si bé és cert que ‘Sálvame’ ha estat dels primers programes en aventurar-se a ensenyar el seu esquelet, com ara el backstage i les grues, gairebé mai s’ha mostrat el plató on els presentadors informen de les notícies.

Què veu Isabel Jiménez quan presenta?

Isabel Jiménez, periodista i presentadora de Telecinco, ha compartit una fotografia al seu perfil d’Instagram en la qual mostra el pla subjectiu, és a dir, què és el que ella veu quan s’està dirigint als espectadors del telenotícies.

Gràcies a aquesta publicació, hem descobert les quatre càmeres distintes que l’acompanyen des de diferents monitors, una pantalla més gran al fons i un altre espai que roman amb els llums apagats.

Isabel Jiménez ha compartit en anteriors ocasions algunes parts ocultes de la televisió, com per exemple la fotografia a través de la qual mostrava com era el seu ‘look’ sota la taula del plató, la qual cosa no s’exhibeix durant l’emissió dels informatius. En aquella publicació la vam veure lluint un vestit groc amb uns pantalons texans i unes vambes que quedaven ocults sota la taula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo que no se ve... #zapasendíasdelluvia #estilismodoble #sinsupersticiones #worklife

A post shared by Isabel Jiménez (@isabeljimenezt5) on

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari