Laura Escanes declara el seu amor etern a Risto Mejide

Falten poques setmanes perquè la model doni a llum a la primera filla que tindrà la parella, Roma, i ha aprofitat l'ocasió per dedicar unes paraules al seu marit
Laura Escanes i Risto van anunciar fa unes setmanes que esperen una criatura
Laura Escanes declara el seu amor etern al seu marit a través d'Instagram  | INSTAGRAM @LAURAESCANES

 

Tal com hem pogut veure al perfil d’Instagram de Laura Escanes, la model ha recordat el dia del seu casament i ha dedicat unes paraules d’amor al seu marit, Risto Mejide. La parella està passant per una etapa vital molt important amb l’espera de la seva primera filla, i falten molt poques setmanes perquè puguin la puguin tenir entre els seus braços.

 

Les paraules d’amor que Laura Escanes dedica al seu marit

La declaració d’amor començava amb les següents paraules: «Vull passar la resta de la meva vida amb tu. Que ens mirem com el primer dia i que ens estimem com si fos l’últim. Que mai deixem de riure i que plorem quan ho hàgim de fer».

 

La model catalana expressava així l’estimació que sent cap a Risto Mejide, i el missatge continuava confessant que «vull superar amb tu tot el que vingui. Convertir-me en tu i que tu et converteixis en mi. Que anem sempre en la mateixa direcció. Que mirem per nosaltres per sobre de qualsevol cosa i que res ni ningú ens pugui destruir. Que només construïm»

 

Les paraules d'amor de la model catalana a Risto Mejide
Les paraules d'amor de la model catalana a Risto Mejide | INSTAGRAM @LAURAESCANES

 

Així doncs, Laura Escanes finalitzava aquesta dedicatòria plena de sentiment i de nostàlgia declarant el seu amor etern per Risto: «Vull que siguem capaços de fer desaparèixer el món quan ens mirem. Que gaudim del dia d’avui i de tots els que vinguin. Vull fer-te el meu present i el meu futur. Si vull avui, vaig voler ahir i voldré demà. I t’estimaré totes les estones de la meva vida».

 

En aquests moments, la parella del periodista es troba en la fase final del seu embaràs, i falta molt poc perquè Roma neixi i els seus pares puguin conèixer-la. El nom escollit per a la nouvinguda és el de Roma, i serà la primera filla de Laura Escanes. Pel que fa a Risto, va tenir un fill l’any 2010 amb la periodista Ruth Jiménez, Julio, qui està encantant amb l’arribada de la seva germana petita.

 

També pots llegir...Comentaris
Sandra
Faltes d'ortografia allover!!! Els meus ulls ..

envia el comentari