Emili Ratjakowski revoluciona les xarxes amb una fotografia on surt sense depilar

En totes les altres fotografies del seu perfil apareix perfectament depilada
Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski mostra les seves aixelles sense depilar | Instagram (@emrata)

Emily Ratajkowski és una de les models més cotitzades de l'actualitat i a més a més és una gran 'influencer' a les xarxes socials on destaca pel seu estil i la seva figura. La model no és la primera vegada que entra en debats sobre la llibertat femenina, però el passat dijous va revolucionar Instagram per unir el tipus de fotografia suggerent que acostuma a mostrar i un discurs reivindicatiu.

 

Una imatge reivindicativa

La 'influencer' va penjar una fotografia amb llenceria i amb pèl a les aixelles, la part més cridanera de la imatge. Acompanyant la publicació hi anava un escrit feminista en el qual Emily Ratjakowski defensa la «importància del dret de les dones a collir com vestir-se, què publicar a les xarxes i decidir si depilar-se o no». Un al·legat que ha escrit per a la revista de moda 'Harper's Bazaar on també expressa «deixar créixer el meu pèl corporal és el que em fa sentir sensual». Una publicació que ja acumula més de 22 milions de 'm'agrades' i 77 mil comentaris. 

 

 

 

Una postura que cal recordar que altres estrelles com Julia Roberts, Madonna o Miley Cyrus, o famoses espanyoles com Amaia Romero també han defensat en nombroses ocasions, fins i tot presentant-se a gales de premis sense depilar.

 

La polèmica posterior

La publicació d'Emily Ratajkowski, però, també ha donat sobre què parlar, ja que tan sols 24 hores després que la model pengés la fotografia a Instagram, alguns paparazzis l'han fotografiat amb les aixelles completament depilades, i és que en cap de les moltes altres imatges que apareixen al perfil de la 'top model', aquesta va perfectament depilada. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re into you, August. @splashnews

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@inamoratawoman

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

 

També et pot interessar...Comentaris
Quim
Com si es vol deixar bigoti o que els pèls li surtin per les calces, ja s'ho farà.

envia el comentari