Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quentin Tarantino también tantea el retirarse con un film de terror

Tarantino té una idea esbojarrada abans de jubilar-se

El conegut cineasta podria preparar una sorpresa abans d'anunciar que es retira

Quentin Tarantino también tantea el retirarse con un film de terror
Tarantino no descarta treballar en un llargmetratge de terror abans de plegar definitivament | Indie Hoy

Els mitjans de comunicació tornen a parlar de Tarantino, molt conegut per perles de l'estil de 'Pulp Fiction', 'Jackie Brown', 'Kill Bill' o 'Reservoir Dogs', gràcies a 'Once upon a time... in Hollywood', la nova estrena d'aquest mateix 2019 del llargmetratge que podria ser el darrer que fes, en funció de l'èxit que tingui.

Ara bé, el conegut guionista-cineasta ha parlat de nou del fet de retirar-se: ha afirmat que, si aconsegueix trobar un argument prou convincent, és molt possible que abans de marxar fes una pel·lícula de terror. Potser es podria tractar d'una perspectiva renovada per a l'entrega nova d''Star Trek' en què té ganes de treballar.

Tarantino aposta pel terror de nou?

En cas que t'agradi la feina de Quentin Tarantino i constis d'una mica de memòria pel que fa a la seva filmografia, et deus haver adonat que el cineasta de Tennessee ja s'havia interessat pel gènere del terror anteriorment.

L'any 2007, tant Tarantino com el cineasta de Mèxic Robert Rodríguez —conegut per èxits com 'Machete', 'Alita: Ángel de combate' o 'El mexicà'— van voler dur a terme un treball col·laboratiu sota el nom de Grindhouse. Amb això, tenien la intenció de recuperar l'esperit de les pel·lícules terrorífiques de sèrie Z de l'època que va entre el final de la dècada dels seixanta i l'inici de la dels setanta, unes sessions cinematogràfiques amb qualificació X que els feien vibrar durant la seva joventut.

Fotograma de 'Death Proof' (2007) con Kurt Russell
Kurt Russell, a la pel·lícula 'Death Proof', de l'any 2007 | IMDB

A 'Death Proof', una pel·lícula de terror i 'road movie' que es troba depurada per l''slasher' de la dècada dels seixanta, Quentin Tarantino ens oferia altra vegada una gran actuació de Kurt Russell, conegut per llargmetratges com 'La Cosa'. Podria ser que el geni de la sang i el fetge volgués fer un viatge al passat, a les pel·lícules terrorífiques que el van fer meravellar quan era jove? O bé ens sorprendrà amb un camí ben diferenciat del que ha recorregut fins ara?

Tres possibilitats abans de marxar

Abans d'acomiadar-se del públic, actualment Quentin Tarantino podria optar per tres possibilitats diferents. Fa un temps es va poder confirmar que existia un projecte innovador d''Star Trek' que se li hauria adjudicat a Tarantino i que, tot i que no tenim noves notícies al voltant d'aquest fet, podria ser una bona carta sota la màniga abans de retirar-se.

Aquest projecte es basaria en el fet de conferir-li una perspectiva renovada a 'Star Trek', com si en realitat fos una 'Pulp Fiction' nova. Igualment, hi hauria una segona possibilitat que consistiria a treballar en una entrega número tres de 'Kill Bill', la mítica cinta del 2003-2004, que el cineasta de Tennessee no tindria inconvenient a materialitzar amb l'ajuda d'Uma Thurman, la seva musa, coneguda per altres èxits com 'Tape'.

Imagen del cómic, 'Django y El Zorro'
'Django/Zorro' és un còmic molt conegut de Tarantino | Código Espagueti

En tercer lloc, la darrera possibilitat que hi ha per a Tarantino abans de retirar-se té relació amb el seu conegut còmic Django/Zorro, publicat fa no gaire temps: Quentin podria voler-lo adaptar a la gran pantalla.

També et pot interessar...

  • Les pel·lícules de Tarantino: de les pitjors a les millors
  • Els 12 jocs de terror imprescindibles per a Android
  • Recull de 8 històries terrorífiques, verídiques i molt breus