Aurah Ruiz

Aurah Ruiz esclata contra els que critiquen el seu paper com a mare

La canària ja havia demostrat en altres ocasions que està vivint una situació límit amb la malaltia de Nyan

Aurah Ruiz està passant per un vertader calvari d'ençà que va sortir de la casa de 'GH Vip'. Sens dubte, aquella experiència televisiva va ser per a la canària una dosi de vitamines, de descans i de desconnexió d'una vida, la qual, sembla tenir-la atrapada.

La principal raó del seu malestar és el desgast físic i mental que li suposa cuidar del seu fill Nyan, fruit d'una relació amb el futbolista Jesé Rodríguez. El petit va néixer amb uns problemes de salut que obliguen a les persones del seu voltant a estar pràcticament les 24 hores pendents d'ell, per tal que no pateixi algun problema que podria comportar greus conseqüències.

Ara bé, aquesta atenció contínua sembla que no la porta del tot bé Aurah i, una vegada més, ha esclatat contra tots aquells que critiquen el seu paper com a mare, tal com explica 'La Coctelera'.

Confessa que «m'estic morint»

El principal problema de les crítiques contra la canària apareixen quan se separa del seu fill i comença a fer-ho públic a les xarxes socials. En aquest sentit, Aurah assegura que «diuen que sempre estic amb el mòbil. Després de dues nits i dos dies amb el meu fill... M'estic morint».  I és que el no dormir li està creant una ansietat que encara no pot controlar i que li ha conduït a enfonsar-se en més d'una ocasió davant les càmeres.

«M'estic morint, jo no puc dormir. Durant el dia no es pot... Què vols? Que estigui medicada per depressió? Per estar morint-me en un altre lloc, m'estimo més estar fent-ho aquí», deia la jove farta de les crítiques que qüestionen el seu paper com a mare.

Cal recordar, que en altres ocasions Aurah ja havia demostrat que està vivint una situació límit i que, veritablement, no veu la llum al final del túnel. Caldrà esperar el pas del temps i veure com segueix gestionant la canària la malaltia del seu fill, el seu insomni i la seva ansietat.

Aurah Ruiz desconsolada
Aurah Ruiz ha esclatat davant les crítiques | Instagram

 

També et poden interessar...

  • Aurah Ruiz s'opera la cara i li queden els llavis «com una salsitxa»
  • Aurah Ruiz s'enfronta a un possible delicte d'assetjament