INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Toñi Moreno pateix una forta caiguda i acaba a l'hospital

La presentadora, que està embarassada, ja es troba a casa i assegura que malgrat l'ensurt, tan ella com el bebè estan bé
Toñi Moreno en una imatge d'arxiu
Toñi Moreno es recupera d'una forta caiguda | INSTAGRAM

A Toñi Moreno li encanta tornar a la seva terra sempre que pot, Sanlúcar de Barrameda, d’on és originària i on el darrer cap de setmana li van fer un homenatge nomenant-la ambaixadora de la població, en una de les carreres de cavalls que va assistir i que tan famoses han esdevingut en aquesta zona. El què prometia ser una jornada festiva i d’alegria però, va acabar amb un accident que va donar un bon ensurt a la presentadora, qui va haver d'anar a l’hospital.

 

«Vaig acabar a l'hospital per una caiguda 'tonta'»

Tal com explicava la mateixa presentadora de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ a través d’Instagram, va patir una caiguda 'tonta', per la qual va haver de desplaçar-se a l’hospital, cosa que va fer saltar totes les alarmes dels seus seguidors. Tot i l'aparatosa aterrada, ella assegura trobar-se bé. «Espero ser mereixedora d’aquest reconeixement per part de carreres Sanlúcar i ser una digna ambaixadora. Va ser un dia accidentat perquè vaig acabar a l’hospital per una caiguda 'tonta', però prometo compensar-vos».'

  

 

A causa del seu embaràs, la notícia de l'accident va deixar molt preocupats els seus seguidors, que de seguida li van preguntar a la presentadora com es trobava tan ella com la seva nena: «Per sort estàs bé! I el teu bebè, com està?», «Espero que no hagi estat greu». Posteriorment, la presentadora ha compartit una publicació per a la tranquil·litat dels seus seguidors on explicava com es trobava: «Vaig perdre l’equilibri i vaig aterrar com vaig poder… Però les dues estem perfectament».

 

 

També et pot interessar... Comentaris

envia el comentari