Lola Índigo i Ana Guerra competeixen per la cançó de l’estiu

Les dues cantants acaben de treure els seus nous temes i busquen ser la cançó més escoltada d’aquest estiu

Ana Guerra i Lola Índigo treballent de valent per aconseguir la cançó de l'estiu
Ana Guerra i Lola Índigo treballen de valent per aconseguir la cançó de l'estiu | ECOTEUVE

Mentre que la majoria de les 'celebrities' aprofiten l’estiu per descansar i recuperar energies, Ana Guerra i Lola Índigo segueixen treballant de valent per sorprendre els seus seguidors i aconseguir-ne de nous amb els seus temes. El passat divendres 9 d’agost les dues cantants van treure un nou single cadascuna: Mentre que Ana Guerra ens ha volgut delectar amb ‘Sayonara’, Lola Índigo ho ha fet amb ‘Autoestima’.

La competència per ser la cançó d’aquest estiu

Segons ha informat 'Ecoteuve', les dues joves cantants han seguit d’aquesta manera els passos d’altres artistes que també han volgut destacar durant aquesta època d’altes temperatures. Estem parlant d’Amaia Romero i el seu single ‘Quedará en Nuestra Mente’, de Maria Escarmiento amb ‘Amargo Amor’ i de Natalia Lacunza, qui ha estrenat ‘Tarántula’.

‘Autoestima’ de Lola Índigo

Coneguda per ser la primera expulsada de la gal·la ‘Operación Triunfo’ de 2017, Lola Índigo ha aconseguit fer-se un nom dins la indústria de la música amb el pas del temps i ha esdevingut una de les cantants amb més èxit a escala nacional. Amb milions de reproduccions a YouTube, les seves cançons s’han fet tan populars que s’han escoltat a totes les discoteques.

El seu darrer llançament, ‘Autoestima’, és un tema amb ritmes urbans, interpretada per Cupido i produïda per Alizzz. Esperem que aquest remix aconsegueixi les mateixes visites que el seu ‘Lola Bunny’ realitzat amb Don Patricio.

‘Sayonara’ d’Ana Guerra

D’altra banda, l’artista canària que feia mesos que estava absent del panorama musical, ha tornat amb més força que mai. ‘Sayonara’ és interpretada per Mike Bahía i Ana Guerra i en el seu videoclip fa referència a les aventures amoroses d’una nit. Caldrà esperar per veure si obté el bon acolliment que va rebre el seu exitós single ‘Lo Malo’ entre l’audiència.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari