Alfred García anuncia la seva retirada de la música

El cantant assegura que necessita trobar-se a si mateix

Alfred García  es retira de la música indefinidament. Així ho ha anunciat el cantant i exconcursant d’’OT’ aprofitant la publicació del seu nou disc ‘1016 El Círculo Rojo’. Després d'un any i mig frenètic, en el qual va passar de l'absolut anonimat a la fama, on va representar a Espanya a Eurovisió, de molta feina, de publicar un disc, un llibre de poemes, i on se n’ha anat de gira, entre d'altres, el cantant reconeix que necessita una parada per pensar en ell mateix i en què vol a la vida.

 

Una retirada sense data de retorn

Per això, tal com ell mateix reconeix en la seva última entrevista, necessita un descans: «Ha arribat el moment de parar aquest cercle i fer una parada… No sé durant quant de temps, però necessito unes vacances llargues», tot i l’anunci, no deixarà als seus fans desemparats de cop, ja que ha assegurat que encara pujarà a l’escenari una altra vegada per celebrar el seu últim concert.

 

Alfred
Alfred García en un dels seus concerts | CatalunyaDiari.com

 

«Encara queda un gran final de gira el 9 de novembre a Barcelona. Després d’aquest concert no donaré cap més entrevista, ni aniré a cap esdeveniment. Ha estat un any i mig molt intens i necessito anar-me’n de vacances per un temps i recobrar forces».

Durant el concurs d''Operación Triunfo' Alfred ja havia reconegut els seus problemes d’ansietat, i ara tampoc ha volgut amagar res i s’ha mostrat d’allò més sincer en ser preguntat per als motius de la seva retirada indefinida: «Necessito parar una mica i veure qui sóc i a on vaig, necessito conèixer-me molt més personalment». Així mateix, el cantant no té por que els seus fans s'oblidin d'ell o que perdi oportunitats a la seva carrera, ja que tal com ell ha manifestat: «Tinc amics que han fet això i que fins i tot després els ha anat millor».

També et pot interessar...