Lucía Rivera carrega contra la premsa qualificant-la de mentidera

La filla de Cayetano Rivera ha qualificat de falses les informacions que apunten a una inexistent relació amb el seu pare

Lucía Rivera ha encès les xarxes
Lucía Rivera s'ha mostrat molt contundent amb la premsa | INSTAGRAM

La filla de Cayetano Rivera i actual parella de Marc Márquez, Lucía Rivera, ha explotat contra la premsa per la publicació durant els darrers dies d’informacions que la model considera totalment falses. 

Lucía s’ha mostrat molt contundent a les xarxes, enviant un missatge taxatiu respecte a les notícies que apuntaven a una conflictiva i quasi inexistent relació amb el seu pare: «Quan no hi ha notícies, en creen de falses», ha afirmat en una 'storie' a Instagram en la qual s'ha esplaiat a gust.

 

«La mentida té les cames molt curtes»

D’aquesta manera ha volgut desmentir els rumors enviant un clar missatge a la premsa nacional: «Per què no mateu el vostre avorriment amb temes més interessants i deixeu de mentir i enganyar a la gent? La mentida té les cames molt curtes», ha escrit.

 

'Storie' de Lucía en què envia un clar missatge als mitjans
'Storie' de Lucía en què envia un clar missatge als mitjans | INSTAGRAM

 

Tot ve arran de certes informacions que apuntaven que Lucía Rivera, que va ser adoptada quan tenia 4 anys per Cayetano Rivera fruit de la seva relació amb Blanca Romero, s’hauria enfadat molt en saber que el seu pare havia decidit retirar-li la pensió de 800 euros que li passava mensualment, després que aquesta comencés a treballar en el món de la moda.

Un indici d’això seria que fa aproximadament un any, Lucía Rivera va eliminar del seu compte d’Instagram, totes les fotografies en què sortia amb el seu pare Cayetano, mentre que segueix mantenint les que comparteix amb altres membres de la seva família com la seva mare, el seu germà, i el seu avi matern.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari