Shakira guanyava, ara fa dos anys, 130.000 euros al dia

«Shakira i Piqué se separen», una vident colombiana prediu el final de la seva relació

Deseret Tavares és una futuròloga molt reconeguda per la comunitat llatinoamericana

Shakira i Piqué són possiblement una de les parelles més conegudes internacionalment. Qualsevol acte en el qual estan presents, missatge o fotografia que pengen a les xarxes o declaració d'amor que fan es converteix ràpidament en notícia.  En els seus 10 anys de relació, però, un rumor ha estat constant a les seves vides: el d'una possible separació. I en les últimes hores, una nova persona ha disparat encara més les informacions en les últimes hores: la vident Deseret Tavares.  

Aquesta futuròloga colombiana és molt coneguda entre els televidents llatinoamericans per encertar amb moltes de les seves prediccions. En la seva habitual intervenció en el programa 'Día a día' de la colombiana Caracol Televisión no va dubtar en assegurar: «Shakira i Piqué se separen... Shakira se'ns separa». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shakira y Piqué se separan?

A post shared by Mapa de Famosos (@mapadefamosos) on

Es desconeixen els motius de la possible separació

Caldrá esperar per veure, si s'acaba complint la visió de l'endevina llatinoamericana. Aquesta compta amb molta fama al continent per haver encertat fets com la mort de la cantant mexicana Jenni Rivera o la victòria de Donald Trump.

És cert, però, que no ha volgut donar més informació sobre quines serien les causes que haurien dut al futbolista i la cantant a finalitzar la seva història d'amor. Les últimes aparicions públiques de la parella, com per exemple el viatge de plaer i negocis que van fer fa dues setmanes a Nova York, no semblen donar crèdit a l'afirmació de Deseret Tavares. A més, aquesta no és la primera pitonissa que parlar d'un futur negre per l'amor de Shakira i Piqué. Una altra coneguda clarivident llatinoamericana, Mhoni Vidente, va predir el març de 2018 el divorci de la parella per abans de l'estiu d'aquell any.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At Sony Music NY accompanying @3gerardpique and @kosmostennis!

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

També et pot interessar...