Shakira ha explicat que ella i Piqué no són una parella tradicional

Shakira parla sobre com és la seva família: «No som una parella tradicional»

La cantant ha afirmat que és difícil estar separada dels seus fills durant setmanes

Després de més de vint anys, Shakira té una llarga i exitosa carrera com a cantant i ha aconseguit grans fites musicals i socials en la seva vida, creant una fundació benèfica a la seva ciutat natal i col·laborant amb altres ONG. Però també cal destacar la seva part més familiar,  casada amb el futbolista Gerard Piqué i mare de dos fills, Milan i Sasha, de 6 i 4 anys, respectivament.

«A vegades és difícil»

En una entrevista realitzada per la revista ‘Viva’, Shakira ha parlat, a més de moments destacats de la seva carrera musical, sobre la seva família i la dinàmica que tenen a casa. La cantant colombiana ha explicat que la parella s’encarrega de l’educació i de la cura dels seus fills equitativament: «Mai hem estat una parella tradicional».

Shakira, en aquest sentit, ha detallat perquè creu que no són una família tradicional: «No és que tinguem un acord escrit en el qual ens repartim les tasques, però tots dos som pares molt involucrats i ens anem manejant com podem, donant-nos suport mútuament i també molt en les nostres famílies». Així, la cantant ha afirmat que no saben cap altra forma per fer-ho.

Tanmateix, com totes les famílies, també tenen moments difícils, sobretot pel fet que ella és una famosa cantant internacional i viatja molt durant les seves gires: «A vegades és difícil quan un no pot veure als nens durant un mes o més. És dur, però fem moltes trucades per ‘Facetime’; així que estem en constant comunicació, i això ajuda».

També et pot interessar...