Gerard Pique Shakira

Piqué i Shakira s'ho passen d'allò més bé a Nova York

La parella gaudeix d'aquests dies de descans pel futbolista a la ciutat americana

D'ençà que Gerard Piqué va anunciar que deixava la selecció espanyola de futbol, el futbolista del Barça no desaprofita cap ocasió on hi ha una aturada per partits internacionals per atendre els seus negocis o la seva família. Aquests últims dies se l'ha pogut veure als Estats Units, concretament a Nova York, acompanyat per la seva parella, Shakira.

El central blaugrana va aprofitar la disputa de l'US Open a la ciutat americana no només per gaudir d'algun dels partits del torneig de tenis sinó per continuar promocionant el seu projecte de Copa Davis. A més, ell i la cantant van presentar un acord estratègic amb Sony Music Latin Iberia i Kosmos, empresa del jugador que organitzarà la competició tenística. Encara que amb molts compromisos professionals, la parella va tenir temps de gaudir de la ciutat dels gratacels, tal com es va poder veure en unes imatges compartides pel cantant al seu compte d'Instagram. 

La cara més divertida de Shakira i Piqué 

El futbolista va ser l'encarregat de pujar dos divertits 'Stories' poques hores abans que hagi de tornar a Barcelona, per reincorporar-se aquest dilluns als entrenaments del Barça. En el primer, d'ells tant Piqué com Shakira fan unes gracioses ganyotes a la càmera, utilitzant també un dels múltiples filtres dels quals disposa la coneguda xarxa social. 

pique
Pique i Shaquira fent broma a les seves xarxes socials | Instagram

 

Aquesta, però, no és l'única imatge amb la qual Piqué i Shakira han volgut reflectir com s'ho van passar a Nova York. En un segon vídeo, és només la colombiana la que apareix corrent pels carrers de la 'gran poma', com si és tractes de la gravació d'un videoclip.   

També et pot interessar...