Camilo Sexto ha vivido una vida llena de altos y bajos

Les ombres de la vida de Camilo Sesto, segons la seva exparella Lourdes Ornelas

Su expareja le acusó, tanto a él como a su entorno, de ser una mala influencia para su hijo Camilo Jr.

Aquest diumenge al matí s'ha conegut la trista notícia de la mort de Camilo Sesto. L'intèrpret és conegut per haver interpretat grans temes com 'Vivi así es morir de amor' i també per haver tingut una vida privada molt allunyada de la premsa.

No obstant això, a principis del 2019,  Lourdes Ornelas, la periodista mexicana amb qui va mantenir una relació important  i amb qui va tenir el seu únic fill, Camilo Blanes Jr, va anar al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar els detalls de la seva vida amb el cantant.

 

Lourdes culpa a Camilo de la seva mala relació amb el seu fill

La periodista va explicar com ha via estat la seva vida amb ell tot destacant que «vaig marxar de Mèxic perquè es posava molt agressiu i em deia coses» perquè «Camilo tenia molts mals hàbits de salut per a ell i per a tots». En aquest sentit, la mare de Camilo Blanes Jr es queixa del tracte i influència que ha rebut el seu fill per part de Camilo i el seu entorn familiar motiu pel qual reconeix que  la seva relació amb el seu fill no és tan bona com a ella li agradaria. «Jo li vaig cedir la custòdia obligada al final, perquè ell se'l va endur de Mèxic. Era molt difícil recuperar-lo i ens podíem passar anys barallant-nos».

D'altra banda, Lourdes va afirmar que Camilo va patir un canvi de personalitat d'un dia per un altre així com el seu aspecte físic «el canvi radical és evident». Un canvi que Lourdes atribueix a la beguda «va començar a beure més del que s'aconsella». Al llarg de la seva vida, Camilo ha superat diverses malalties i entre elles va lluitar contra l'alcoholisme. A més, també va ser intervingut en diverses ocasions per millorar el seu estat de salut.

Camilo con las colaboradas de su disco 'Camilo Sinfónico'
Camilo acompanyat de les col·laboradores del seu últim disc  'Camilo Sinfónico' | twitter

 

Preocupació per la seva última aparició pública

La seva última aparició pública, amb  la presentació del seu nou disc 'Camilo Sinfónico' va preocupar a la gent  a causa del seu considerable deteriorament físic: molt prim, amb aspecte dèbil i amb un mareig que, en algunes ocasions, li impedia parlar. Després d'aquesta aparició, ingressava a finals del 2018 a l'hospital. 

Aquest nou disc comptava amb la col·laboració de la prestigiosa  Orquestra Simfònica de RTVE i amb cantants reconegudes com Marta Sánchez, Mónica Naranjo, Pastora Soler i Ruth Lorenzo.  Un àlbum que culminava una carrera plena de grans èxits musicals malgrat que el seu estil de vida va ser molt qüestionat per tots.

També et pot interessar...