Froilà de Marichalar i Mar Torres

Froilà de Marichalar i Mar Torres mantenen una relació sòlida

Han decidit donar-se una segona oportunitat, després que ho deixessin com a parella fa 3 anys

La relació entre Froilà de Marichalar i la seva parella, Mar Torres, sembla que va més enllà d’un amor d’estiu, i que el seu festeig s’està convertint en una relació sòlida. El nét preferit del rei emèrit Joan Carles, que ja ha complert els 21 anys,  s’ha passat l’estiu compartint plans amb la seva nova parella Mar Torres, amb qui va mantenir una relació 3 anys enrere, que ara han reprès. 

 

Així doncs, amb aquesta segona oportunitat sembla que la parella ha aprofundit més en els seus llaços familiars i que la relació comença a adquirir caires d’estabilitat, almenys això és el que es desprèn del temps que han compartit junts, i de com ho han fet, dinant més d’un cop amb membres d’ambdues famílies amb total naturalitat. A més a més, l’entorn més proper de la família de Froilà assegura que  Mar és molt educada i que és  «un encant», a banda que Froilà «l’adora».

 

Una segona oportunitat que dona els seus fruits

D’aquesta manera, la parella no s’amaga, i han gaudit de l’estiu mostrant sense cap mena de pudor el temps que passaven junts i compartint imatges dels seus dinars amb familiars i amics, sense amagar-se en cap moment. Els que els han vist de ben a prop asseguren que estan molt enamorats i que  «Froilà és molt afectuós i atent amb Mar, i quan està amb ella se’l veu millor». 

  

Froilà i la seva exparella, Mar Torres, en una imatge d'arxiu
Froilà i Mar Torres s'han donat una segona oportunitat | TELECINCO

 

Aquest estiu, la parella ha compartit descans estival a Dehesa de Campoamor (Alacant) i a la ciutat de Marbella, i ara que s’ha acabat l’estiu, tot apunta que la relació segueix igual i que ambdós  tornaran a Miami a prosseguir amb els seus estudis universitaris mantenint-se com a parella.  Així doncs, sembla que la seva relació s’ha tornat més madura i que la primera etapa que van deixar enrere, ha donat pas a una segona etapa més sòlida que promet una relació a llarg termini.

 

També et pot interessar...