Froilà i la infanta Helena a l'entrada de l'hospital

Froilà apareix a la clínica Quirón per visitar el rei Joan Carles

El fill de la infanta Helena ha visitat el seu avi, acompanyat de la seva germana Victòria Frederica i la seva mare

La visita de Froilà al rei emèrit Joan Carles, ingressat a la clínica QuirónSalud a causa d’una intervenció del cor, era una de les més esperades d’entre els membres de la família reial, i no ha tardat a arribar;  72 hores després de la seva operació, Froilà apareixia per visitar el seu avi en un cotxe conduït per la seva mare la infanta Helena, i acompanyat per la seva germana Victòria Frederica.

Froilà, desaparegut durant tot l'estiu

D’aquesta manera, reapareixia la infanta Helena, saludant a la premsa i deixant-se fotografiar, al contrari que els seus dos fills, qui no mantenen una bona relació amb els mitjans de comunicació.

De fet, Froilà ha intentat amagar-se de la premsa durant aquests últims tres mesos d’estiu, en què no se li ha pogut seguir el rastre ni se l’ha vist per Mallorca, Marbella o Sotogrande, ciutats on tradicionalment estiuegen els membres de la família reial. El què no ha pogut evitar el nét del rei emèrit ha estat ser captat per les càmeres dels paparazzis amb la seva parella Mar Torres, a les ciutats de Madrid i Alacant.

Froilà i Victòria Frederica es dirigeixen a vistar el seu avi el rei Joan Carles
Froilà i Victòria Frederica es dirigeixen a visitar el seu avi el rei Joan Carles | CEDIDA

 

Per contra, la seva germana Victòria Frederica, ha acaparat tots els focus mediàtics i socials aquest estiu, en què se l’ha pogut veure gaudint de la ‘Starlite’ de Marbella o de viatge amb les seves amigues a Grècia.

 

La infanta Helena tampoc ha seguit els costums habituals d’altres estius, i amb prou feines s’ha pogut saber de la seva ubicació exacta:  no ha visitat la seva mare a Mallorca, com havia fet altres anys, però tot i això, sí que va acompanyar el seu pare a Sanxenxo i a Finlàndia, al campionat del món de vela.

 

També et pot interessar...