Anabel Pantoja confessa estar superada pel conflicte familiar

L’exconcursant de la setena edició de ‘GH VIP’ ha reconegut que existeix un conflicte entre els seus cosins i que la situació familiar és molt complicada

Anabel no s'acabava de creure que fos la primera expulsada
Anabel Pantoja confessa estar superada pel conflicte familiar i no vol involucrar-se  | TELECINCO

Sent la primera expulsada de l’actual edició de ‘GH VIP’, a Anabel Pantoja li ha agafat per sorpresa la mala situació que s’està vivint entre els seus cosins. La neboda d’Isabel Pantoja ha reconegut al plató de 'Sálvame' el mal ambient que s’està vivint dins la casa de Cantora, i ha expressat la seva tristesa per tot el que està ocorrent, ja que la situació familiar és molt delicada.

Anabel Pantoja ha decidit no fer d’intermediària

Així doncs, Anabel Pantoja ha demanat que no s’afegeixi més foc a l’assumpte i ha insistit en el fet que no pensa fer de mediadora entre els seus cosins. «Em fa pena, però estic cansada d’aquesta situació. Buscar aquest tipus de conflicte ja em cansa. Existeix el conflicte», ha declarat Anabel fent referència a les discussions entre Irene Rosales i Chabelita.

Chabelita Pantoja, filla d'Isabel Pantoja
Chabelita Pantoja, filla de la 'tonadillera' està sent una de les protagonistes dels conflictes dins la família | TELECINCO

 

A més a més, considera que l’actual conflicte familiar és fruit de petites discussions que han de solucionar els seus propis cosins perquè el clan Pantoja torni a la normalitat. D’altra banda, ha confessat que la família Pantoja està en crisis, i que aquesta desagradable situació l’ha agafat desprevinguda just quan abandonava el reality de supervivència de Telecinco.

 «M’he quedat morta, passo, passo. Jo ja no faré de mediadora. Estic cabrejada però en general, cadascú que segueixi el seu camí», ha comentat la jove andalusa visiblement afectada pel recent conflicte que afecta la seva família.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari