Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
SG

L'entrevista més surrealista de Susanna Griso: un «català exiliat a Cadis»

El programa 'Espejo Público' ha rebut un gran nombre de crítiques i ha incendiat les xarxes després de mostrar aquest testimoni en directe el mateix dia que nou CDR eren detinguts

Susanna Griso a 'Espejo Público'
L'entrevista més surrealista de Susanna Griso: un «català exiliat a Cadis» | Antena 3

 

Susanna Griso torna a estar a l'ull de l'huracà per una nova polèmica relacionada amb Catalunya. La conductora d'Espejo Público' va prendre la determinació d'entrevistar un català que, presumptament, s'havia vist obligat a «exiliar-se» a Cadis amb la seva família després de patir diversos episodis de discriminació arran del procés independentista.

L'emissió va tenir lloc el passat dilluns, és a dir, el mateix dia que nou CDR eren detinguts sota l'acusació de delictes de rebel·lió, terrorisme i tinència d'explosius. Per aquest motiu, i com no podia ser d'altra manera, la xarxa es va omplir de crítiques cap a un dels programes estrella d'Antena 3.

Va fugir per «preservar la integritat» de la família

Així les coses, el testimoni presentat per Griso és un home de Barcelona que rep el nom de José Luis Granados i que, segons la seva versió, es va haver «d'exiliar» fa dos anys per culpa de la discriminació que estava patint a Catalunya.

L'home va explicar que la seva dificultat a l'hora de parlar català era la culpable que no trobés feina, i que fins i tot aquest havia estat el motiu pel qual l'havien acomiadat d'una feina de teleoperador. Però no només això, ja que el testimoni assegura que marxar era «necessari per a preservar la integritat física i psíquica de la meva família i, sobretot, del nen», el qual pateix autisme.

SG
L'home va afirmar que les persones no independentistes són «marcades, agredides i boicotejades» | Antena 3

 

Afirma que les persones marxen per «amenaces de mort»

En aquest sentit, José Luis va destacar que «aquest fet tan sols és una gota d'aigua a l'oceà per tot el que estan patint molts catalans que no volen la independència». I és que, segons l'home, aquestes persones són «marcades, agredides i boicotejades», i explica que ell també ha rebut «coaccions, repressió i fins i tot odi».

  

Amb tot, el testimoni afirma que ha rebut amenaces per part dels Mossos d'Esquadra per «exigir-los que complissin amb el mandat judicial». En definitiva, que viu un autèntic «infern» i que moltes persones s'han vist obligades a fugir de Catalunya «per estar amenaçades de mort, i ningú ens escolta».

Evidentment, la seva aparició en el programa ha portat molta cua, i han estat diversos els usuaris que han mostrat el seu descontentament i la seva indignació a través de xarxes socials.

 

També et pot interessar...