Anabel Pantoja i Gianmarco

Anabel Pantoja podria sentir alguna cosa especial per Gianmarco

La neboda d'Isabel Pantoja està promesa amb el seu nuvi canari

Diuen que l'amor és cec. També es podria afegir que és imprevisible. I si no, que li diguin a Anabel Pantoja, que amb l'anell de promesa a la mà, ara sembla que comença a sentir alguna cosa especial per l'italià Gianmarco, un dels seus companys a 'GH VIP 7'.

Cal recordar que la neboda d'Isabel Pantoja es va prometre fa uns mesos amb el seu novi canari, però ara, després d'entrar a la casa de Guadalix de la Sierra, tot apunta al fet que els seus sentiments podrien començar a canviar. Tot va començar quan Gianmarco va sortir com un dels nominats de la setmana i Anabel, com a bona amiga, ha estat en tot moment al seu costat. 

Una complicitat que cada vegada va a més

Ara bé, sembla que els sentiments i la complicitat entre els dos va cada vegada a més i que, de moment, la resta de companys de la casa s'han adonat que alguna passa entre els dos. Mila Ximénez és una de les concursants que més coneix a Anabel i, com no podia ser d'una altra manera, ha aconsellat a la seva amiga i companya de programa.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez està al·lucinant amb Anabel Pantoja | Telecinco

 

En aquest sentit, Ximénez ha fet gala de la seva sinceritat i sense gaires miraments li ha dit a Anabel que: «Mira Anabel, jo sé que ja has donat la fiança a la propietària de la finca on et casaràs. Doncs el millor que pots fer és trucar-li perquè t'ho torni. I ja quan surtis, si l'has de tornar, doncs no hi ha problema». Per si no n'hi hagués prou, Ximénez ha seguit dient-li a la seva amiga que: «Jo ja t'he dit més d'una vegada que no et casaries. I no he estat l'única persona que t'ho ha dit».

Unes imatges que parlen per si soles

Davant aquestes afirmacions i unes imatges que parlen per si soles, fora de la casa també estan al·lucinant amb el que podria ser una de les històries d'amor d'aquesta nova edició. De fet, Jorge Javier Vázquez, presentador del programa, s'ha mostrat completament bocabadat per la situació i, els companys de 'Sálvame' d'Anabel ja han demanat a l'audiència que no facin fora del concurs a cap dels dos concursants, per tal de saber com evolucionarà aquesta història.

Anabel Pantoja i Gianmarco
Anabel Pantoja i Gianmarco estan més units que mai | Telecinco

 

 

També et poden interessar...