Anabel Pantoja

Anabel Pantoja encén les xarxes abans d'entrar a 'GH VIP 7'

La neboda d'Isabel Pantoja està gaudint d'uns dies de vacances amb la seva parella a Cuba i Mèxic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

Anabel Pantoja està feliç. Després que fa uns mesos la seva parella, Omar Sánchez, li demanés matrimoni, ara ja pot cridar als quatre vents que serà una de les concursants de 'GH VIP 7'.

La neboda d'Isabel Pantoja entrarà a la casa de Guadalix de la Sierra a mitjans del mes de setembre i ho farà amb altres companys ja confirmats com Mila Ximénez. Però abans d'aïllar-se del món exterior i submergir-se dins la casa de 'GH VIP', Anabel ha decidit passar uns dies de vacances a la Riviera Maya i Cuba en companyia del seu promès. 

Un 'topless' tapat només per dos cocos

En aquest sentit, Anabel ha deixat a tots els seus seguidors bocabadats amb unes imatges sensuals que mostren el bon moment pel qual està passant l'andalusa. Sense la part de dalt del biquini i tapada només per dos cocos, Anabel ha posat orgullosa i feliç davant d'Omar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasaba por aquí, disculpen .

Una publicación compartida por Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

D'altra banda,  també se li ha pogut veure a punt de fer submarinisme i ha publicat un vídeo bussejant per un increïble oceà d'aigua cristal·lina. D'aquesta manera, la neboda de la Pantoja ha volgut deixar el llistó molt alt al seu perfil d'Instagram que, durant uns mesos, estarà sense activitat per una bona causa. Mentrestant, Anabel segueix gaudint de la vida, de les noves oportunitats i, sobretot, de l'amor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por Anabel Pantoja (@anabelpantoja00) el

També et poden interessar...